Korting voor SiSa Sinterklaasconcert

Let op: dit bericht gaat over de SiSaSinterklaasconcerten van 2010

Het SiSaSinterklaasconcert is een superswingende show waarin bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes voorbij komen. De party Pieten bouwen een feestje samen met Sita voordat Sinterklaas zijn grote entree maakt. Voordat de show begint zit de stemming er al lekker in door de Sinterklaasquiz. Wie is de grootste Sinterklaaskenner? Daarna wordt het welkomstlied gezongen en kan de goedheiligman binnenkomen om het feest compleet te maken!

Sinterklaas en Sita vieren het SiSaSinterklaasfeest op 20, 21 en 28 november van 11.00 tot 17.00 uur op het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell. Entree tot het Landgoed van Sinterklaas (Duinrell) inclusief toegang tot het SiSa Sinterklaasconcert kost normaliter € 18,00 per persoon. SitaWeb biedt haar leden een korting voor de SiSa Sinterklaasconcerten. Als lid van SitaWeb betaal je slechts € 15,00 (excl. reserveringskosten).

Wil je gebruik maken van de SitaWeb korting voor een van de SiSa Sinterklaasconcerten, vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan binnen vijf werkdagen contact met je op over de afhandeling van je bestelling. Let op: als je van de korting gebruik wilt maken bestel je de kaarten via SitaWeb, koop dus geen kaarten via de site van Duinrell, daarop kunnen we geen korting aanbieden.

Geef een reactie