Het Sprookjesconcert

In het Pinksterweekend van 2011 brengt Van Hoorne Theaterproducties een magisch sprookjeskasteel tot leven in de Evenementenhal Gorinchem. De bekendste sprookjes komen voorbij in een spetterend concert voor de hele familie. Ga mee op deze spannende zoektocht naar de verdwenen sprookjes en ontmoet je favoriete sprookjesfiguren, waaronder Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat, Klein Duimpje en vele anderen.

Oude bekenden als Roodkapje, Tina en Gerrit de Wolf, Hans en Grietje en Snoepheks Caramella zullen langskomen tijdens het concert. Maar ook nieuwe vrienden als Kleinduimpje en De Gelaarsde Kat maken er een spannende en spetterende show van.

Swing mee met de vrolijke nummers uit de succesvolle musicals Roodkapje, Hans & Grietje en De Gelaarsde Kat, maar geniet ook van heel veel verrassende nieuwe muziek. Samen met het meeslepende verhaal, de vele humor, topartiesten, een prachtig showballet en een geweldig publiek wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Op het podium staan bekende artiesten, waaronder Maud, Geert Hoes en Sita die eerder al te zien waren in de sprookjesmusicals van Van Hoorne Theaterproducties. Het belooft een spektakel te worden met prachtige decors, uitbundige kostuums en natuurlijk heel veel swingende liedjes. Na het concert kun je jouw favoriete sprookjesfiguur in levende lijven ontmoeten tijdens een Meet & Greet op het Sprookjesplein

Tijdens het Sprookjesconcert zal Sita de rol van Roodkapje neerzetten. Het Sprookjesconcert vind plaats op 12 en 13 juni 2011 in Gornichem. Kaarten reserveren kan via de website. Wees er snel bij want de show van 13 juni is al uitverkocht!

2 thoughts on “Het Sprookjesconcert

Geef een reactie