Look Like a Star

Vandaag had Sita in Antwerpen samen met Dean de eerste opnames voor het nieuwe programma Look Like a Star.

Vanaf 17 november start Disney Channel met het nieuwe programma Look like a Star. Iedere woensdag om 15.00 uur nemen presentatoren Dean en Sita de kijker mee in de wereld van fashion. Jonge hippe meiden en stoere jongens worden omgetoverd tot hun favoriete Disney Channel-ster zoals Alex Russo uit Wizards of Waverly Place, Hannah Montana of Joe Jonas.

De afgelopen weken was er een zware selectie in Antwerpen en daar zijn zes kandidaten uit gekomen. In de komende drie afleveringen nemen zij het tegen elkaar op. Na iedere uitzending kan er één week gestemd worden via de website www.disney.nl/fashion. Zo wordt er iedere week één winnaar bepaald. In Look like a Star is er uiteraard ook een professionele stylist en visagist die de kijker tips geeft over wat de sterren wel en niet dragen.

Op de website vind je daarnaast ook diverse video’s, tips van Selena Gomez en kan er een t-shirt ontworpen worden. Van de drie weekwinnaars wordt uiteindelijk één winnaar bepaald die te zien is in de finale-aflevering op woensdag 15 december. De winnaar wint een professionele fotoshoot in een meidenglossy.

Kijken dus, vanaf 17 november tot en met 15 december iedere woensdag om 15.00 uur op Dinsey Channel!

Geef een reactie