Sita

Sita is van vele markten thuis. Hieronder kun je per categorie meer informatie over haar vinden. Zo vind je hier alles over onder andere haar muziek, haar presentatie werk en het schaatsen. Daarnaast hebben we ook nog een hele lijst met Wist je dat? voor je.In onze biografie staat het leven van Sita beschreven. We hebben ook een tijdlijn biografie voor premium fanclub members.

Bekijk de biografie >
Bekijk de tijdlijn biografie >


Tijdens haar carrière heeft Sita inmiddels aardig wat awards weten te verzamelen. Je vindt hier alle awards op een rij!

Bekijk de awards >


Starmaker is het tv-programma waar Sita aan meedeed en landelijke bekendheid verwierf. Op onze Starmaker pagina vind je dagboekverhalen van Sita en een verslag van de start van het programma tot aan de laatste dag in het Starmaker huis.

Bekijk Starmaker >


Werkelijk alles over de muziek van Sita vind je hier. Alle albums, singles en overige projecten staan overzichtelijk bij elkaar. Dit is het meest complete muziek overzicht wat je van Sita online zult tegenkomen!

Bekijk muziek >


Sinds De Ochtendshow bij Fox Kids is Sita ook als presentatrice van kinderprogramma’s bekend. Later presenteerde ze bij Jetix en tegenwoordig bij Disney Channel. Ook presenteert Sita regelmatig evenementen.

Bekijk presentatie >


Sinds haar deelname aan het SBS6 programma Sterren Dansen op het IJs weet heel Nederland dat Sita kan schaatsen als de beste. Sita won het programma en kreeg een rol in de Romanza show van Holiday on Ice. In ons schaatsoverzicht vind je er alles over.

Bekijk het schaatsen >


In 2011 zagen we een nieuw talent van Sita. Vanaf september speelde ze de rol van Prinses Annabel in de familiemusical Klein Duimpje en ook zagen we haar voor het eerst in het Sprookjesconcert. Hier lees je er alles over.

Bekijk de musical pagina >


Welke telefoon heeft Sita, van welke chips houdt ze en waar gaat ze het liefste heen op vakantie? Dit en meer vind je in onze lijst Wist je dat?!

Bekijk wist je dat? >

One thought on “Sita

  1. Pingback: Online casino

Reacties zijn gesloten.