Musical

Op dit moment werken wij hard aan de inhoud van deze pagina’s. Deze pagina komt dan ook binnenkort online. Tot die tijd kun je alle berichten die met je musicals te maken hebben bekijken in ons musical nieuwsarchief.


rapunzel-de-musical
Voor de derde keer vertolkt Sita de hoofdrol in een sprookjesmusical. Als Rapunzel is Sita te zien in de gelijknamige musical, welke in het seizoen van 2015-2016 door het gehele land tourt.
 
 
 

stella-in-de-sterren
Stella in de sterren’ is een bijzonder en groots musicalspektakel met alle leerlingen van de Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy. Sita vertolkt de rol van Moeder Aarde in deze bijzondere musical.
 
 
 

sprookjesweken-julianatoren
Na een aantal succesvolle edities krijgt het Sprookjesconcert een geheel nieuwe vorm, naam en locatie. Gedurende vijf zaterdagen, in juli en augustus 2015, vonden de Sprookjesweken plaats in familiepretpark Julianatoren. Met Meet&Greets en dagelijkse shows met onder andere Sita en Maud.
 
 
 

de-grote-piratenshow
Na het succes van de Grote Sprookjesshow presenteert Optisport in samenwerking van Van Hoorne Entertainment nu het programma ‘De Grote Piratenshow. Een swingende show vol avontuur en spanning, met niemand minder dan Sita in de hoofdrol als de stoere Agaat Piraat.
 
 
 

sprookjesshow-julianatoren
Sprookjesverteller Pepijn, gespeeld door Geert Hoes, is op zoek naar het beste verjaardagslied voor de Sprookjeskoning en hij heeft jouw hulp nodig! Het belooft een groot feest te worden en na de voorstelling kan iedereen ook nog eens met enkele sprookjesfiguren op de foto. Naast Geert Hoes zullen ook Sita en Maud Mulder in de show schitteren.
 
 
 

assepoester-de-musical
Na Klein Duimpje zal Sita vanaf september 2013 naast niemand minder dan Ron Link schitteren als Assepoester is de gelijknamige musical. Net als met Klein Duimpje zal ze als Assepoester het hele land door reizen om iedereen mee te laten genieten van een moderne vertaling van het beroemde sprookje.
 
 
 

Sprookjesconcert-on-tour
Ook in het Sprookjesconcert On Tour, dat in de zomer- en herfstvakantie van 2012 door sporthallen in heel Nederland te zien was, speelt Sita de hoofdrol. Ze heeft de kinderen een prachtig concert beloofd met alle Sprookjesfiguren maar ze zijn allemaal op vakantie! Hier vind je alle informatie over dit leuke concert.
 
 
 

CD Klein Duimpje
In de familiemusical Klein Duimpje speelde Sita naast Geert Hoes haar eerste hoofdrol. Ze vertolkte de rol van Prinses Annabel, een prinses die bescherm wordt door haar vader de Koning maar zo graag eens naar buiten wil. Hier lees je alles over de musical die van september 2011 tot en met juni 2012 in theaters door het hele land te zien was.
 
 
 

Sprookjesconcert
Onze eerste kennismaking met Sita als musical-actrice was tijdens het eerste Sprookjesconcert 2011. Tijdens dit swingende concert vertolkte ze de rollen van verschillende Sprookjesfiguren. Het Sprookjesconcert heeft van 2011 tot en met 2014 tijdens Pinksteren plaats gevonden. Wegens succes zijn er ook een aantal shows in Vlaanderen gedaan.