Sita in jury Sterren Dansen op het IJs

In 2007 was Sita de winnares van seizoen 2 van Sterren Dansen op het IJs van SBS6. Hierna schaatste ze samen met medefinalist Geert Hoes mee in de meer dan 100 Romanza shows en kwam er nog een seizoen Sterren Dansen op het IJs waarin ze ook een nummer schaatste. Daarna bleef het stil rondom Sterren Dansen op het IJs. Maar zoals velen vast al gehoord hebben komt er nu een nieuw seizoen waaraan BN’ers meedoen zoals Danny de Munk, Beau van Erven Dorens, Kim Feenstra en Inge de Bruijn.

Vrijdag 28 januari is de eerste liveshow al en Sita zal samen met Hein Vergeer (de winnaar van de eerste editie), Marc Forno en Jane Hamelink plaats nemen in de jury voor dit seizoen! Sita: “Ik zal denk ik niet al te streng zijn omdat ik weet hoe het is. Het is superzwaar, op een gegeven moment had ik ook heel erg last m’n ribben omdat je als vrouw steeds op dezelfde plek gelift wordt. Dus ik zal mild voor ze zijn.” Sita hoopt dat ze samen met Hein ook een kür voor mag bereiden voor bijvoorbeeld de finale liveshow. Of dat er daadwerkelijk van gaat komen zullen we moeten afwachten.

Op de Sterren Dansen op het IJs website kun je weer oude foto’s en video’s van seizoen 2 terug kijken en kaarten bestellen voor dit seizoen. Ook staat er een video online over de jury van dit jaar waarin voornamelijk Sita aan het woord komt.

Geef een reactie