Disney Channel

Sinds oktober 2009 heeft het Amerikaanse Disney Channel ook een Nederlands zusje. Op dit moment is Disney Channel alleen voor klanten van UPC te ontvangen. In Vlaanderen is de zender wel via de kabel te ontvangen. Sita is samen met het Vlaamse idool Dean het gezicht van deze zender.


In Look Like a Star nemen presentatoren Dean en Sita de kijker mee in de wereld van fashion. Jonge hippe meiden en stoere jongens worden omgetoverd tot hun favoriete Disney Channel-ster zoals Alex Russo uit Wizards of Waverly Place, Hannah Montana of Joe Jonas.

Disney Channel is sinds 22 juni 2010 in heel Vlaanderen te ontvangen en dat wilden ze graag vieren! Daarom was er op zaterdag 28 augustus het Disney Channel Zomer Concert op het strand van Oostende, België. Met optredens van Kate Ryan, Tom Dice, Belle Perez, Udo, Brahim, Lester en Abdou, Lasgo, Nelson Morais en Sita en Dean. Toegang was gratis en het programma werd natuurlijk gepresenteerd door Disney Channel gezichten Sita en Dean.
 
 

Samen met haar nieuwe Belgische collega Dean Delannoit zal Sita de talentenjacht My Camp Rock gaan presenteren. Sita en Dean gaan tijdens de audities in het voorjaar van 2010 op zoek naar het beste jonge zang- en danstalenten van Nederland en België. Na de audities vind er een zomerkamp plaats.De winnaar wint zijn of haar eigen videoclip die vertoont zal worden op Disney Channel.
 
 

In Disney Channel Exclusive gaan kids met één van de Disney Channel presentatoren en een eigen camera-crew een eigen tv reportage maken. Kids doen verslag van een speciaal evenement, première of show en spelen zelf de hoofdrol in de reportage.
 
 
 
 
 

De grootste kerstboom vol met lichtjes, een schaatsbaan in de straat… Alles is mogelijk tijdens Disney WishCember. Samen met Timo laat Sita de wens van Madelief uit België en de wens van Urmi uit Nederland in vervulling gaan.
 
 
 
 
 
 
 

Om te vieren dat Disney Channel naar Nederland is gekomen werd er in november 2009 een geheim concert gegeven. Kaartjes waren alleen te winnen. Sita verzorgde naast de presentatie ook een aantal nummers. Ook Thomas Berge, Jim Bakkum, Nick en Simon, Ch!pz en vele anderen brachten hun grootste hits en diverse Disney hits ten gehore.
 
 
 

Geef een reactie