Disney Channel Exclusive

In Disney Channel Exclusive gaan kids met één van de Disney Channel presentatoren en een eigen camera-crew een eigen tv reportage maken. Kids doen verslag van een speciaal evenement, première of show en spelen zelf de hoofdrol in de reportage.


Sanne en Elise zijn uitgekozen om een eigen TV-reportage te maken in Disneyland Resort Parijs. Zij mogen samen met presentatoren Sita en Dean mee naar de opening van het New Generation Festival. Ze ontmoeten Disneyfiguren, houden interviews met bekende sterren en staan vooraan bij de shows en parades. De dag wordt afgesloten met de New Generation Show waarin onder andere de helden uit Toy Story, Ratatouille en Monsters & Co worden verwelkomd.
 
 
 

Kirsten en Manon zijn beste vriendinnen en super grote fans van de Jonas Brothers. Zij mogen samen met Sita mee naar het concert om verslag te doen van een exclusieve dag. Ze nemen een kijkje bij de soundcheck ontmoeten de Jonas Brothers in levende lijve om ze alles te vragen wat ze maar willen! En natuurlijk gaan ze uit hun dak tijdens het concert.