Look Like a Star

Vanaf 17 november 2010 start Disney Channel met het nieuwe programma Look like a Star. Iedere woensdag om 15.00 uur nemen presentatoren Dean en Sita de kijker mee in de wereld van fashion. Jonge hippe meiden en stoere jongens worden omgetoverd tot hun favoriete Disney Channel-ster zoals Alex Russo uit Wizards of Waverly Place, Hannah Montana of Joe Jonas.

Via de website kon er gestemd worden en de persoon met de meeste stemmen kreeg vervolgens een echte fotoshoot: eerst als zichzelf en daarna als zijn of haar favoriete Disney Channel-ster. Via Disney.nl/fashion kun je alle afleveringen terug kijken (onder het kopje video’s).In de allereerste aflevering worden Elien en Maja omgetoverd tot Hannah Montana. Om het extra spannend te maken doen Sita en Dean ook een wedstrijdje tegen elkaar en mogen ze elkaars kandidaat niet zien voordat deze een complete metamorfose heeft ondergaan. Nadat de dames bij de styliste en visagiste zijn geweest lijken ze beide sprekend op Hannah Montana.
 
 


In de aflevering 2 nemen Gaétan en Joaquin het tegen elkaar op. Hun favoriete Disney Channel-ster is Joe Jonas en met de juiste kleding en accesoires worden ze allebei omgetoverd tot Joe Jonas. Ook Sita en Dean nemen het weer tegen elkaar op en aan het einde zijn de 2 jongens niet meer te onderscheiden van de echte Joe Jonas.
 
 


In de laatste gewone aflevering draait alles om Julie en Anwal. Zij zijn beide groot fan van Alex Russo en willen graag op haar lijken. Dat is nog een hele klus want beide dames hebben lang haar en Alex Russo heeft een bob. Gelukkig blijkt de haarstyliste hier een goede oplossing voor te hebben en lijken beide dames sprekend op Alex Russo. Net als de voorafgaande afleveringen nemen Sita en Dean nu ook weer ieder een eigen kandidaat onder hun hoede.
 


Wie heeft er via de website de meeste stemmen gekregen en stapt er uit de limo? Het blijkt Julie te zijn! Zij heeft een echte fotoshoot gewonnen en wordt heerlijk verwend. Eerst gaat ze als zichzelf op de foto en daarna wordt ze weer omgetoverd tot Alex Russo. En Sita en Dean? Die kunnen het natuurlijk niet laten om ook even voor de lens van de fotograaf te gaan staan.