K-otic zondag exclusief bij Carlo’s TV Café met eerste tv-optreden

Een bijzondere reünie op zondag 6 maart in ‘Carlo’s TV Café’: de band K-otic komt, vijftien jaar na hun doorbraak, in de voltallige formatie bij elkaar in Carlo’s TV Café om te praten over hun succes van weleer en hun eenmalige comeback. Daarnaast verzorgen Anna, Bart, Bouchra, Martijn, Rachel, Sita en Stefan uiteraard een exclusief optreden. K-otic, in 2001 bij elkaar gebracht door het programma ‘Starmaker’, stond met de debuutsingle Damn (I Think I Love You) maar liefst vijf weken op nummer één.

Bridget Maasland is aankomende zondag de co-host. Bridget heeft de overstap gemaakt van Shownieuws naar Net5 en komt net terug uit Los Angeles voor de opnames van haar nieuwe programma ‘Bridget in Hollywood’. Ook Luuk Ikink komt zondag langs. Hij is maandag voor het eerst te zien is in het nieuwe RTL5-programma ‘Galileo’, een populair wetenschappelijke zoektocht die niet altijd zonder risico’s is.

Naast het muzikale optreden van K-otic is er ruimte voor nog een artiest: Yes-R. Carlo stuurt weer één van zijn alter-ego’s op pad om Yes-R op te halen met de taxi, waarna hij in de studio zijn nieuwe single Kleine Meid ten gehore zal brengen. Daarnaast waagt hij zich aan het Carlo’s Café Spel. Als Yes-R dit succesvol weet uit te voeren gaat het hele publiek met een mooie prijs naar huis.

Geef een reactie