Rapunzel ontvangt haar 60.000ste bezoeker

Afgelopen zondag ontving Rapunzel De Musical de 60.000ste bezoeker in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Het 400ste kaartje werd gekocht door Senna van den Bos uit Naaldwijk en zij kreeg dan ook uit handen van de cast van Rapunzel De Musical een mooie cheque uitgereikt .

Al vele jaren produceert Van Hoorne Entertainment sprookjesmusicals en ieder jaar wordt het succes groter ‘We merken ook aan het aantal fans dat we steeds populairder worden. Steeds meer mensen weten de weg naar onze producties te vinden en we zijn nog niet eens op de helft van deze tour.’ aldus directeur Michael van Hoorne. ‘Mensen waarderen onze laagdrempelige en humorvolle voorstellingen en komen graag terug. Zelf genieten we ook bij iedere voorstelling , iedere keer weer een feestje.‘ vervolgt de trotse producent.

Rapunzel De Musical is nog tot en met juni te zien in de Nederlandse theaters. In totaal speelt de show zo’n 250 keer. De show kenmerkt zich door de grote dosis humor, mooie decors en veel interactie met het jonge publiek. Na de show is er altijd een uitgebreide meet en greet met de karakters uit de show.

Bron: Van Hoorne Entertainment

Geef een reactie