Lady Gaga Look a Like Contest

Lady Gaga Look a Like ContestOp 16 juni vond in de Coolcat store aan de Nieuwendijk in Amsterdam een spectaculair Lady Gaga look-a-like contest plaats. Uit het hele land waren de ʻGagamonstersʼ, jong en oud, vrouwen en mannen, afgekomen op de contest. Pien van Meegen (13) uit Santpoort-Noord mag zich vanaf nu de ultieme Lady Gaga look-a-like van Nederland noemen. De jury, bestaande uit onder andere Coolcat-oprichter Roland Kahn en Sita, koos aan het einde van de avond voor Pien vanwege haar originele en creatieve looks. In haar zelfgemaakte ʻreclycledʼ outfit van felgekleurde plastic zakken en getooid met een platinablonde pruik pakte ze de jury in.

Pien was blij verrast met haar eerste prijs. “Ik ben een hele grote fan van Lady Gaga dus ik vind het supercool dat ik heb gewonnen. Maar ik had het niet verwacht want er waren een aantal mensen die qua kleding heel veel leken op Lady Gaga. Ik had juist gekozen voor een eigen creatie, iets wat Lady Gaga zelf natuurlijk niet aan heeft gehad.”

De jury roemde juist die aanpak aangezien Lady Gaga bekend staat om haar extravagante creaties. Haar uitverkiezing tot beste Lady Gaga look-a-like leverde Pien een speciaal Lady Gaga pakket op met daarin onder meer een gesigneerde poster en een limited 12-inch vinylsingle van Born this Way, een Moment of Fame in DYou magazine en de Lady Gaga collectie.

De avond werd mede georganiseerd door DYou, het nieuwe meidenmagazine van Disney. Leuk weetje is dat Sita de voice-over voor de commercial van het tijdschrift ingesproken heeft. Op de website van Dutchcowgirls is een videocompilatie van de avond te zien, Sita komt ook een aantal keer voorbij. Ook staan er op de Coolcat Facebookpagina een aantal foto’s van de avond.

Geef een reactie