Dress Like a Star

Dress Like a StarNa Look Like a Star, Act Like a Star en Dance Like a Star komt Disney Channel vanaf 7 september met Dress Like a Star. Net als de vorige 3 Like a Star programma’s zal ook dit programma weer gepresenteerd worden door Sita en Dean.

Op 16 september gaat op Disney Channel de film Sharpay’s Fabulous Adventure in premiere. Sharpay Evans ken je van de High School Musical films. Sharpay is op en top glamour. Haar droom is om in een broadway musical te gaan spelen en daarom draagt ze altijd de mooiste jurken. En jullie krijgen de kans om Sharpay’s jurk te ontwerpen.

In Dress Like a Star gaan zes kandidaten uit Nederland en België de strijd met elkaar aan om de mooiste Sharpay-jurk te ontwerpen. Elke week kan jij kijken naar nieuwe ontwerpen, tips van fashion professionals en is het spannend wie er door gaat naar de volgende ronde. De kandidaten krijgen elke ronde een nieuwe opdracht die ze moeten uitvoeren. Elke ronde valt er iemand af en de laatste twee overgebleven kandidaten gaan naar de finale. In de finale gaan de finalisten hun eigen ontworpen jurk maken en kiest de jury het best ontwerp. Kijken dus vanaf 7 september op Disney Channel!

En mocht je nou zelf mee willen doen dan kan dat via de website van Dress Like a Star. Via de Disney Channel Stars wedstrijd kun je trouwens de aflevering van Look Like a Star, Act Like a Star en Dance Like a Star terug kijken.

Geef een reactie