Update: Sita in de HP fotosoap

Grijp jouw kans om een ster te worden en doe mee met de nationale HP fotosoap! Op 21 en 22 januari is de Nationale Fotosoap in Magna Plaza, Amsterdam. Dit is een soap in strip-vorm die zich afspeelt in de setting van een castingbureau. Sita en Sascha Visser zullen de hoofdrollen spelen, maar verder kan iedereen die het leuk vindt meedoen en deze twee dagen langskomen. In verschillende settings worden de foto’s gemaakt die samen het verhaal van de Nationale Fotosoap vertellen. De soap wordt uiteindelijk in Veronica Magazine geplubiceerd.

Lijkt het je leuk langs Sita en Sascha te schitteren in Veronica Magazine? Dan is dit je kans! Kom op 21 en 22 januari tussen 12:00 en 18:00 uur naar het Magna Plaza in Amsterdam en doe mee. Iedereen is welkom, het is gratis, je hoeft je niet van te voren aan te melden en kunt ter plekke meedoen.

Kijk voor meer informatie op www.nationalefotosoap.nl en kom ook!

Update: Sita is alleen op vrijdag 21 januari aanwezig!
Update 2: De HP fotosoap is in Veronica Magazine nummer 7 te zien (op bladzijde 38 t/m 41). Veronica Magazine nummer 7 ligt vanaf donderdag 10 februari in de winkels.

Geef een reactie