Sprookjesconcert 2013 ook in Belgie

Na het succes van het Sprookjesconcert tijdens de Pinksterweekenden van 2011 en 2012 in de Evenementenhal in Gorinchem en het Sprookjesconcert On Tour kunnen onze Zuiderburen vanaf 2013 ook genieten van het Sprookjesconcert. Net als in de afgelopen twee jaar herrijst in de Evenementhal Gorinchem tijdens het Pinksterweekend van 2013 weer een enorm Sprookjeskasteel en komen al jouw favoriete sprookjesfiguren samen voor een magisch concert vol swingende muziek.

In het Pinksterweekend van 2012 werd het Sprookjesconcert door ruim 24.000 gasten bezocht en het Sprookjesconcert 2013 belooft een nóg groter feest te worden. Naast de concerten in Gorinchem vinden er ook concerten in België plaats.

De concerten in Gorinchem vinden plaats op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei 2013 in Gorinchem en kaarten zijn nu al te koop via De Nationale Theaterkassa.

De concerten in België vinden plaats in Gent op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013. Kaarten voor deze concerten zijn ook al te koop via Sherpa.

En mocht je nog twijfelen, SitaWeb was de afgelopen twee jaar ook aanwezig (foto’s van 2011 vind je hier en die van 2012 vind je hier) en het is één groot feest voor jong en oud. Vol met herkenbare sprookjes en nummers die snel blijven hangen. Ieder jaar weer in een net iets ander jasje gegoten, zodat het nooit hetzelfde is.

Ga jij naar een van de concerten toe? Laat het weten door je aan te melden voor dat concert via onze Facebook pagina. En als je hem nog niet leuk vindt: meteen even doen, we posten op onze Facebookpagina ook regelmatig kleine nieuwtjes en andere leuke dingen.

One thought on “Sprookjesconcert 2013 ook in Belgie

Geef een reactie