Agenda nu via Facebook Events

Sommige van jullie is het misschien al opgevallen, de agenda in de sidebar is veranderd! Voorheen stonden er een aantal items met alleen tekst, nu staan de komende vijf optredens van Sita er met wat extra informatie, zoals de tijd en de plaats. Vanaf heden houden wij de agenda namelijk bij via de evenementen pagina van de SitaWeb Facebook pagina.

Als je klikt op ‘bekijk volledige agenda‘ ga je naar de pagina met alle toekomstige evenementen en via dit overzicht kun je ook makkelijk aangeven naar welk optreden je gaat door op ‘deelnemen’ te klikken. Je kunt ook op de losse items in de sidebar klikken, dan wordt je doorverwezen naar de pagina op Facebook die bij dit evenement hoort. Je kunt hier aangeven of je er naar toe gaat en ook vragen stellen of een reactie achterlaten. Zo kun je ons en Sita achteraf ook laten weten wat je ervan vond. Ook is het ook mogelijk reacties met foto’s toe te voegen, vinden we ook erg leuk!

Als je de SitaWeb Facebook pagina leuk vindt en dus volgt verschijnen de nieuwe evenementen die wij toevoegen automatisch in je timeline op Facebook.

Ook hebben we nieuwe knoppen onder aan iedere pagina en ieder bericht. Via deze knoppen kun je een bericht of pagina respecteren op Hyves, liken of Facebook of snel delen via twitter.

Wij doen ons uiterste best de agenda op Facebook zo up-to-date mogelijk te houden maar toch kan het zo zijn dat we nog iets missen. Laat ons dit dan weten via de site of Facebook en we voegen het evenement zo snel mogelijk toe.

Geef een reactie