Veranderingen fanclub en website

Onlangs hebben we met Sita besproken om de fanclub en de website aan te passen. De meest opvallende wijziging is dat de website nu volledig toegankelijk is voor alle members. Het premium membership is hiermee komen te vervallen, elke member kan alle pagina’s bekijken. Member worden is nu volledig gratis. De aanmeldprocedure is al een tijdje veranderd, je krijgt nu meteen een e-mail met je wachtwoord en gebruikersnaam en hierdoor duurt aanmelden bij SitaWeb slechts 2 minuten! Ben je nog geen lid? Word dan snel lid van Sita’s enige echte fanclub.

We hebben in overleg met Sita besloten om het officiële karakter van de fanclub af te bouwen. Concreet betekent dit dat we niet meer als stichting staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat we geen eigen rekeningnummer meer hebben. We hebben dit gedaan om kosten te drukken, beide zaken kosten jaarlijks namelijk nog aardig wat geld. Dit betaalden we voorheen met een deel van de contributie van de leden. Omdat we deze vaste kosten nu niet meer hebben hoeven wij ook geen contributie meer te vragen. Member zijn van SitaWeb is nu dus geheel gratis. Overigens is er al ruim een jaar geen contributie meer geïnd bij de members. De vaste lasten welke we nog wel hebben zoals hosting en domeinnaam registratie zullen we betalen vanuit de opbrengsten bij fandagen. Deze fandagen zullen we zo’n eens in de twee jaar blijven organiseren. Overigens zijn wij wel nog steeds Sita’s enige en officiële fanclub, we staan alleen niet meer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Alle fans van het eerste uur welke tot het eind betaald member zijn gebleven kunnen binnenkort trouwens een presentje van Sita in de brievenbus verwachten. Mocht je de afgelopen jaren verhuisd zijn, laat dan je nieuwe adres even weten door het te mailen naar info@sitaweb.nl. Ook als je vragen hebt over de veranderingen kun je uiteraard een mailtje sturen!

Iedereen die ooit betaald member is geweest en in het bijzonder de fans van het eerste uur welke nu nog member zijn, bedankt!

Als het goed is zijn alle pagina’s nu toegankelijk voor fanclub members. Ben je ingelogd en kun je toch bepaalde pagina’s niet bekijken? Laat het ons dan even weten, dan veranderen we dit zo snel mogelijk!

Geef een reactie