Optredens en kerst single

Op woensdag 27 oktober 2010 stonden Sita en Dean samen op het Cinekid festival in Amsterdam. Ze brachten hier hun single I Wouldn’t Change a Thing ten gehore, er was een meet&greet en daarnaast gaf Sita nog een workshop presenteren aan de kinderen. Een videoverslag van deze dag kun je hier bekijken. Op deze pagina kun je ook nog een aantal foto’s vinden.

Afgelopen zaterdag was Sita aanwezig op de Jonge Gezinnenbeurs. Hier gaf ze een voorproefje van het SiSa Sinterklaasconcert. Helaas weigerde de CD 2 nummers, maar volgens Sita zelf maakte dat het er niet minder leuk op!

Zoals je ziet, wij weten ook niet alles van te voren! Heb jij nog nieuws of een optreden dat mist? Twijfel dan vooral niet om even te mailen naar shanti@sitaweb.nl.

Tot slot nog een ander leuk nieuwtje. Zoals de meeste van jullie wel weten (via Sita’s twitter) namen Sita en Dean onlangs in de studio’s van Edwin een nieuw nummer op voor Disney Channel. Wij kunnen jullie nu vertellen dat het om een kerst single gaat! Wanneer dit nummer precies uitkomt is nog niet bekend, maar gezien het een kerst single is verwachten wij dat dit aan het einde van deze maand of begin december zal zijn.

Geef een reactie