Steun de Upside van Down

Zoals jullie allemaal wel weten steunt Sita de stichting De Upside Van Down. Zo is ze te horen op de CD La La La La, trad ze op tijdens de La La La La Concerten en speelde ze bij Timboektoe voor de stichting.

Mark Haayema, de schrijver van de CD La La La La, is nu bezig met een nieuw project voor de stichting namelijk een Prentenboekje met tien korte verhaaltjes. Voor het boekje dat BlaBlaBla zal gaan heten zullen verschillende illustratoren de tekeningen maken. Om het voor de doelgroep (3+, met en zonder down) zowel visueel als audiovisueel te maken, komt er een cd bij waarop de verhalen zijn ingesproken. De verhaaltje gaan indirect over het syndroom van down en gaan over “anders zijn” en de acceptatie hiervan.

Via de Unique Ambition Challenge kun jij Mark verder op weg helpen. Hier kun je namelijk stemmen op zijn idee. Via deze site kan hij namelijk een geld bedrag winnen want gebruikt gaat worden om de kosten voor het drukken, distribueren et cetera te dekken waardoor de volledige opbrengst van het boek naar de stichting de Upside van Down kan gaan.

Stemmen is gratis en kan via deze link tot 5 december.

Geef een reactie