Foto’s Sprookjesconcert 2012 online

Foto's Sprookjesconcert 2012 onlineAfgelopen weekend stond de Evenementenhal in Gorinchem in het teken van sprookjes. Na het succes van vorig jaar organiseerde Van Hoorne Entertainment voor de tweede keer het AFAS Sprookjesconcert. Meer dan 23.000 bezoekers genoten van een groots familiefestijn. Het concert vond – net als vorig jaar – plaats in een prachtig kasteeldecor. Voor en na de show konden de kinderen genieten van attracties en activiteiten op het Sprookjesplein. Na afloop van de show was er een meet & greet met de Sprookjesfiguren.

Dit jaar hadden de vier prinsessen nog geen prins gevonden om mee te nemen naar het Sprookjesbal. Samen met de prinsessen ging Geert Hoes opzoek naar hun droomprinsen. Met behulp van een wensput en toverspreuk kwamen de prinsessen in verschillende sprookjes terecht, maar dat ging niet in een keer goed. Zo kwam Sita eerst in Roodkapje terecht, maar dat sprookje heeft natuurlijk helemaal geen prins! Uiteraard kwam alles uiteindelijk goed en zo hadden alle vier de prinsessen toch nog een prins voor het bal. De show bevatte naast nieuwe nummers ook een aantal oude nummers die enthousiast meegezongen en gedanst werden door alle kinderen in het publiek.

Vorig jaar trok het Sprookjesconcert 8.000 bezoekers, dit jaar waren dat er meer dan 23.000! Hiermee is het AFAS Sprookjesconcert met stip binnen gekomen in de top 5 van grootste familie-evenementen in Nederland. Aan het concert werkten trouwens zo’n 150 mensen mee en er stonden 30 acteurs en actrices op het toneel. En goed nieuws: ook tijdens Pinksteren 2013 staat de evenementenhal in Gorinchem weer in het teken van sprookjes!

Wij waren op zondag aanwezig bij de laatste show en net als vorig jaar was het weer een groot feest. De foto’s kun je terug vinden in ons fotoalbum. De tweede blauwe jurk die je Sita ziet dragen is trouwens de jurk die ze in Assepoester gaat dragen. Is het geen geweldige jurk?

Geef een reactie