Sta jij met Sita op het podium?

Op 19 juni 2010 vind in Broek op Langedijk voor de tiende keer het Indian Summer Festival plaats.

Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst zes podia die het festival rijk is. Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat. Opvallend is dat het Indian Summer Festival daarnaast ook ruimte geeft aan liefhebbers van de 80’s & 90’s, heeft het festival een 3 FM Serious Talentstage en zelfs een theater. In een speciale ‘festival area’ komt het groene karakter (en creatieve hart) van het evenement volledig tot uiting.

Op het hoofdpodium treden onder andere Ilse de Lange, Di-rect en De Dijk op. Maar ook Wipneus en Pim. Tijdens hun set zal Sita ook optreden, met een Kinderen Voor Kinderen medley. En daarvoor zijn ze nog opzoek naar een koor dat met Sita mee doet!

Sita “Op het hoofdpodium, met dj’s Wipneus en Pim?! Dat kan! De dj’s gaan tijdens hun optreden een Kinderen voor Kinderen medley doen en zijn op zoek naar een koor!

Ga jij naar Indian Summer Festival op 19 juni, ben je 18 jaar of ouder en wil je meedoen?

Neem een filmpje op, alleen of met een groepje vrienden of vriendinnen, waarop jij of jullie je favoriete Kinderen voor Kinderen hit zingt. Lijkt me geen probleem toch?! ‘Op een onbewoond eiheheeeilaaand!!’ Maar denk ook aan, ‘Als ik de baas zou zijn’, of ‘Meidengroep’.
De leukste inzendingen komen in het koor en treden met dj’s Wipneus en Pim en mij op, tijdens het festival. Want ik ben er ook bij om het koor te leiden.
Nu al zin in!

Ga naar www.wipneusenpim.nl, vul het inschrijfformulier in en wie weet zie ik je op 19 juni op Indian Summer Festival.

Succes, veel plezier en misschien tot op het podium!!”

Voor meer informatie over het festival en tickets kijk je op www.indiansummerfestival.nl.

Geef een reactie