Reünieconcert gaat door

K-otic haalt binnen een week € 25.000,- op voor reünieconcert

Nog geen week geleden lanceerde de K-oticleden een crowdfundingsproject. Vijftien jaar na Starmaker willen de leden van K-otic nog een keer samen op het podium staan en alle oude nummers ten gehore te brengen. Samen met muzikanten en de fans. Geen label, geen management en daarom een crowdfundingsactie om € 25.000,- op te halen voor de realisatie van het reünie.

Binnen een week tijd is de benodigde € 25.000,- opgehaald en dat betekent dat het reünieconcert op 10 december 2016 zeker door zal gaan! Nog geen kaartje gekocht? Niet getreurd! De crowdfundingsactie loopt nog tot het einde van de maand en tot die tijd kun je nog steeds een kaartje kopen. Naast de standaardkaartjes is het ook mogelijk om een duoticket te kopen, voor 2 personen. Daarnaast kun je voor € 60,- een kaartje én speciaal t-shirt kopen. Voor € 125,- ben je bij de meet&greet en woon je een exclusief akoestisch miniconcert bij en voor € 350,- krijg je een wel hele speciale behandeling: je bent bij de meet&greet, een exclusief akoestisch miniconcert én je mag een repetitie/soundcheck bijwonen. Mocht je dit willen, dan moet je er snel bij zijn want er zijn nog maar 3 Golden tickets beschikbaar.

Het concert zal plaats vinden op 10 december 2016. Kaartjes kosten € 25,- en zijn momenteel alleen te koop via Voor de Kunst. De locatie zal later bekend worden gemaakt, het is momenteel niet duidelijk of er later ook nog via de locatie kaartjes worden verkocht.

Ben jij er bij? Meld je aan voor ons Facebook event en kijk wie er nog meer gaat!

One thought on “Reünieconcert gaat door

Geef een reactie