Klein Duimpje: Sita’s musicaldebuut

Sita maakt volgend jaar haar musical debuut! Volgend jaar zal ze de rol van de prinses spelen in de musical Klein Duimpje.

Vanaf oktober 2011 tot mei 2012 zal Sita in de musical te zien zijn. Dit duurt nog even, dus de exacte data en speeltijden zijn nog niet bekend. Klein Duimpje zal gespeeld worden door niemand minder dan Geert Hoes. In de finale van Sterren Dansen op het IJs nam Sita het al tegen hem op en daarna schaatsten ze samen in meer dan 100 Holiday on Ice shows.

Sita: “Na de sprookjes Roodkapje, Hans & Grietje en De Gelaarsde Kat brengt Van Hoorne Theaterproducties volgend seizoen het verhaal van Klein Duimpje tot leven. Naast Geert Hoes als Klein Duimpje mag ik de prinses gaan spelen.

Al benieuwd naar het verhaal?! Komt ie!

In een vergeten dorpje, ergens ver weg woont Klein Duimpje met zijn vader en moeder. Het leven gaat zijn gang en er gebeurt weinig bijzonders. Tot er op een dag bericht van het Koninklijk Kasteel het dorp bereikt. De dochter van de Koning is gevangen door een gevaarlijke reus en de koning roept alle mannen uit het land op om haar te bevrijden. Wie het lukt, zal met de prinses mogen trouwen en de rest van zijn leven mogen wonen op het kasteel. Klein Duimpje twijfelt geen moment en gaat het grote avontuur tegemoet. Maar lukt het hem om de reus te verslaan, en zijn de beroemde Zeven Mijlslaarzen wel echt zo snel als men beweert…

Een eigen bewerking dus van het mooie sprookje. De prinsessenjurk zit als gegoten en heb er onwijs veel zin in!

Volgend jaar van oktober 2011 tot mei 2012. Het duurt nog wel even, maar wilde het graag kwijt! 🙂
Liefs! “

Het wordt een echte familiemusical, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en de musical zal ongeveer 80 minuten duren. Zodra er meer informatie bekend is lees je het op SitaWeb!

One thought on “Klein Duimpje: Sita’s musicaldebuut

Geef een reactie