Sita doet mee aan Timboektoe

Sita heeft vandaag opnames gehad voor het nieuwe Tros programma Timboektoe. In iedere aflevering nemen twee BN’ers het samen met een zelf gekozen teamgenoot tegen elkaar op. Het is de bedoeling dat de teams binnen een bepaalde tijd steden, dorpen en bezienswaardigheden zien te vinden. In de eerste ronde moeten de teams binnen 30 seconden een grote stad in Nederland vinden, in ronde 2 binnen 30 seconden een dorp in Nederland, in ronde 3 binnen 30 seconden een bezienswaardigheid in Nederland, in ronde 4 een grote stad in Europa en in de laatste ronde een grote stad in de wereld.

Het team dat na ronde 5 de minste kilometers heeft verzameld (en dus het dichtst bij de plekken gekomen is die ze zochten) heeft gewonnen en wint € 1.000,=. Dit bedrag geeft het team aan een goed doel naar keuze. Timboektoe zal vanaf 30 augustus een maand lang iedere werkdag om 19:00 uur bij de Tros te zien zijn, in plaats van Lingo. In welke aflevering Sita te zien is is nog niet bekend, maar zodra we dit weten horen jullie het als eerste.

Update: De aflevering met Sita wordt uitgezonden op vrijdag 24 september om 19.00 uur op Nederland 1. Sita speelde samen met partner Ferry Gerritsen voor maar liefst 2 goede doelen, namelijk De Upside van Down en Racen tegen Kanker. In de aflevering neemt Sita het op tegen Antje Monteiro. Benieuwd of ze het geld heeft gewonnen? Kijk dan vrijdag 24 september om 19.00 uur naar Nederland 1.

One thought on “Sita doet mee aan Timboektoe

Geef een reactie