Sprookjesweken Julianatoren

Na een aantal succesvolle edities krijgt het Sprookjesconcert, dat afgelopen jaren met Pinksteren in Gorinchem werd gehouden, met ingang van 2015 een geheel nieuwe vorm, inhoud en naam. Waar het voorheen een reeks concerten in het Pinksterweekend was, gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem, worden de AFAS Sprookjesweken nu verdeeld over 5 zaterdagen in de maanden juli en augustus en de locatie is het familiepretpark de Julianatoren in Apeldoorn.

Er worden Meet & Greets met diverse Sprookjesfiguren georganiseerd en een heuse sprookjesspeurtocht. Speerpunt van de AFAS Sprookjesweken zijn natuurlijk de dagelijkse (en meerdere) uitgevoerde sprookjesconcerten in een grote circustent op het terrein van Julianatoren. Een groot concert, waarin de acteurs de kinderen meenemen langs de mooiste sprookjes in een prachtig decor. Uiteraard bevinden zich in de cast de bekende Van Hoorne gezichten, zoals Maud Mulder en Sita.

de AFAS Sprookjesweken vinden plaats in juli en augustus. Met een toegangsticket tot familiepretpark de Julianatoren krijg je ook toegang tot de concerten.

Geef een reactie