Schoner Nederland

Sta je er weleens bij stil wat er gebeurt met jouw afval? Wat er misgaat als je niet recyclet? Wat voor invloed jouw afval heeft op de natuur? Hoeveel moeite bedrijven stoppen in het schoon houden van onze natuur?

We weten allemaal dat we milieubewuster moeten leven. Onze voorzieningen raken op, we verspillen te veel en we laten een puinhoop achter.

Schoner Nederland laat op een positieve manier zien hoe je vandaag al iets kan veranderen aan je levenspatroon om ook milieubewuster te leven. Het programma kijkt naar onze huidige afvalstromen en neemt een kijkje in de keuken van de afvalverwerking.

Schoner Nederland kijkt met een kritische blik naar Nederlandse verspilling en laat zien hoe het anders kan. Om te onderstrepen waarom het zo belangrijk is om milieubewust te handelen gaat onze presentator ook langs de mooiste natuur-plekjes in Nederland. Samen met Koert-Jan de Bruin presenteert Sita vanaf 7 juni dit programma. Maar daarnaast zullen Sita en Koert-Jan ook zelf de handen uit de mouwen steken om Nederland een stukje schoner te krijgen!
Kijk voor meer informatie, blogs en vlogs op Schonernederland.tv.

Geef een reactie