Bultjes Bigband Benefiet Concert

Woensdag 31 juli vindt er wederom een groot benefietconcert plaats in het theater van het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten. Onder begeleiding van een 15 koppige big band zullen diverse artiesten optreden voor het goede doel, de Bultje Foundation. Onder andere Sita en Ron Link zullen optreden.

Er worden twee concerten gegeven. Eén om 15.00 uur en één om 19.30 uur. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar bij de receptie van de Beerze Bulten. Tevens kunt u via de site kaarten bestellen voor de evenement wat u niet mag missen.

De Bultje foundation is een initiatief van Beerze Bulten. Voorgaande jaren koos Beerze Bulten ieder jaar een ander doel en probeerde daar zoveel mogelijk geld voor in te zamelen. De bedragen varieerden ieder jaar tussen de €25.000,- en €45.000,- Nu is besloten om een eigen foundation op te richten zodat ook kleinere initiatieven een kans krijgen. Campinggasten kunnen zelf doelen aandragen en de Bultje Foundation gaat die aanvragen beoordelen. Voorwaarde is dat de doelen met kinderen te maken hebben en het welzijn van kinderen bevordert; ‘Bultje laat kinderen kind zijn!

Kaarten zijn voor € 6,- verkrijgbaar via www.beerzebulten.nl of neem contact op met de receptie van de Beerze Bulten via 0523-251398.

In 2010 trad Sita ook al op tijdens een benefietconcert in het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten. Foto’s daarvan vind je in ons fotoalbum.

Geef een reactie