Foto’s Bultje’s Bigband Benefiet Concert online

Bultje's Bigband Benefiet Concert op de Beerze Bulten Gisteren vond op de Beerze Bulten in Beerze voor de eerste keer Bultje’s Bigband Benefiet Concert plaats. Waar de camping voorheen ieder jaar een ander goed doel uitkoos om geld voor in te zamelen hebben ze het dit jaar anders aangepakt. Er is een foundation opgericht, de Bultje Foundation, en hier wordt geld voor ingezameld door onder andere het benefietconcert van gisteren. Gasten kunnen vervolgens zelf goede doelen aandragen, de enige voorwaarden is dat deze met kinderen te maken hebben. Een ontzettend leuk initiatief waar Sita dan ook graag haar medewerking aan verleende.

Naast Sita deden ook Ron Link en Joke de Kruijf mee en een hoop (oud)medewerkers van de Beerze Bulten zoals oa. Mark Haayema, waarmee Sita ook veel heeft samengewerkt voor de Upside van Down. Het benefietconcert op de Beerze Bulten was in 2010 trouwens ten behoeve van de Upside van Down en toen trad Sita ook al op in het Giga Konijnenhol met het vrolijke La La La La.

Net als in 2010 was het ook nu weer een gezellig feest voor jong en oud. Tijdens de middagshow zat het Giga Konijnenhol aardig vol en de voor de gasten bekende Beerze Bulten liedjes werden door Ron Link afgewisseld met hits als Let Me Entertain You van Robbie Williams en Butterfly van Jason Mraz. Iedereen zong en danste gezellig mee en de tijd vloog voorbij.

Foto’s van Bultje’s Bigband Benefiet Concert zijn inmiddels terug te vinden in ons fotoalbum.

En herinneren jullie je ons interview met Sita van vorig jaar nog? Foto’s van deze dag zijn ook eindelijk toegevoegd!

Geef een reactie