AVRO Musical Sing-a-Long

Speeldata Assepoester met Sita en Ron link bekendNet als ieder jaar vind aanstaande zondag, 1 september, op het Museumplein AVRO Musical Sing-a-Long plaats als afsluiting van de Uitmarkt. Voor de achtste keer zullen, onder begeleiding van het Metropole Orkerst, tal van bekende musicalartiesten bekende nummers zingen uit lopende en nieuwe musicals, die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Het publiek op het Museumplein wordt door Kim-Lian en Frits aangemoedigd om mee te zingen met prachtige liedjes uit internationale musicalsuccessen als Sister Act, Flashdance, Love Story, Grease en Jersey Boys maar ook met nummers uit producties van Nederlandse bodem als Sonneveld, Nederland Musicalland en Soldaat van Oranje en Assepoester de Musical.

Samen met haar collega’s zal ook Sita deelnemen aan dit meezingfestijn. AVRO Musical Sing-a-Long wordt aanstaande zondag 1 september vanaf 21.20 uur uitgezonden op Nederland 1. Allemaal kijken dus.

En mocht je erbij willen zijn? De musical sing-a-long is onderdeel van de gratis te bezoeken Uitmarkt in Amsterdam. De activiteiten op het plein beginnen om 21.15 uur en duren tot ongeveer 22.25 uur. Gezien te te verwachten drukte is het aan te raden op tijd te komen.

Geef een reactie