Bart Voncken – Growing Old

Bart Voncken, bekend van natuurlijk Starmaker en K-otic, is momenteel bezig met een solo project. Na zijn afstuderen aan de Rock Academy in Tilburg probeert hij nu middels een crowdfunding project een budget van € 6.000,- bij elkaar te krijgen zodat hij zijn eerste solo EP (klein album) kan opnemen en uitbrengen. SitaWeb steunt Bart hier van harte bij en wellicht dat er onder de Sita fans nog mensen zijn die ook Bart zijn muziek kunnen waarderen. Hij heeft een paar hele mooie nummers geschreven welke op de EP gaan komen waaronder het prachtige nummer Growing Old.

Om deze EP te kunnen maken heb ik hulp nodig. Het maken van een plaat kost helaas best veel geld. Maar wat zou er mooier zijn dan de financiering van mijn project rond te krijgen met hulp van de mensen die in mij geloven!? Ik hoop enorm op jullie steun.

Bart steunen kan middels de website www.voordekunst.nl, hier kun je een donatie doen. En het leuke is dat Bart ook nog tegenprestaties levert voor je bijdrage ook! Voor € 10,- belt hij je bijvoorbeeld persoonlijk op om je te bedanken voor je bijdrage en voor € 50,- krijg je onder andere een unieke ringtone met je eigen naam gezongen en geproduceerd door Bart.

Om de inzameling extra kracht bij te zetten wordt er op zondag 3 november om 15:00 uur een concert door Bart georganiseerd in het Limburgse Eijsden. Kaarten kosten € 10,- en Bart zal naast zijn nieuwe nummers ook nog wat oude hits ten gehore brengen. Een leuke middag uit dus en het geld gaat naar een goed doel! Laat via Facebook even weten dat je komt zodat je verzekerd bent van een plaats.

Kijk voor meer informatie op www.bartvoncken.com en www.voordekunst.nl.

2 thoughts on “Bart Voncken – Growing Old

Geef een reactie