Nieuwe website online

Eindelijk is hij er dan, onze nieuwe website! Deze site is anders dan de oude site en kan daarom even wennen zijn. De site is slechts gedeeltelijk toegankelijk voor alle bezoekers. Als fanclub member krijg je toegang tot meer pagina’s en als premium fanclub member krijg je toegang tot alle pagina’s. Kijk voor meer informatie over het gebruik van deze site in de handleiding.

Maar niet alleen de website is veranderd, met de lancering van de nieuwe website gaan ook de veranderingen binnen de fanclub van start. Het lidmaatschap van SitaWeb kent vanaf nu twee soorten, een gratis fanclub membership en een betaald premium fanclub memberschip. Je kunt jezelf gratis aanmelden als fanclub member, je krijgt dan toegang tot een groot gedeelte van de site en je kunt op de nieuwsberichten reageren. Wordt je premium fanclub member dan krijg je toegang tot de gehele site en nog vele andere voordelen.

Let op: was je voorheen al lid van de fanclub, dan dien je jezelf opnieuw aan te melden. Dit in verband met ons nieuwe ledensysteem en de gewijzigde fanclub reglementen. Bijkomend voordeel is dat ons ledenbestand dan weer helemaal up-to-date is.

Daarnaast bestaat SitaWeb als fanclub op 1 april 2010 alweer 5 jaar. Dit gaan we natuurlijk vieren op de vierde SitaWeb fandag in Arnhem.

We wensen je veel plezier op de vernieuwde SitaWeb website! Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!

3 thoughts on “Nieuwe website online

Geef een reactie