Algemene informatie


Waarom zou je nou lid worden van deze fanclub? Als belangrijkste reden natuurlijk om Sita te steunen. Sita vindt het fantastisch dat ze haar eigen fanclub heeft en wat is er nou leuker dan veel leden te hebben? Zo komt Sita beter in contact met haar fans en andersom natuurlijk ook. En daar profiteer jij dan weer van!

Het lidmaatschap van SitaWeb is gratis. Door je aan te melden krijg je toegang tot de volledige website en kun je reageren op nieuws berichten. Aanmelden is super snel en kan via de aanmeldpagina. Waarom zou je je aanmelden bij SitaWeb?

  • Toegang tot alle pagina’s van de site en extra content
  • Reageren op nieuwsberichten
  • Meedoen aan prijsvragen en wedstrijden
  • Je aanmelden voor Sita fandagen
  • Korting op Sita merchandise
  • Je vergroot je kans om Sita te ontmoeten
  • Je steunt Sita

Lid worden kan via de aanmeldpagina. Na het versturen van je gegevens ontvang je van ons een bevestiging per email, je bent dan meteen fanclub member.

SitaWeb staat sinds 1 april 2005 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK nummer: 20119300). Dit is een handelsregister waarin staat vermeld wat de werkelijke activiteiten zijn van iedere onderneming in Nederland. SitaWeb is dus een officiële vereniging en heeft zodoende ook statuten, dit is de grondwet van de vereniging. Bij je aanmelding kun je de statuten lezen en ga je ermee akkoord. Op deze manier weet je wat je rechten en plichten zijn als lid van SitaWeb en ook wat de rechten en plichten van het bestuur zijn tegenover de leden.

Daarnaast is SitaWeb de enige Officiële Sita Fanclub met medewerking van Sita. Dit betekent dat wij alles in overleg doen met Sita en ook dat we leuke acties en prijzen kunnen regelen. Kortom: bij SitaWeb zit je als Sita-fan helemaal goed! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

One thought on “Algemene informatie

Reacties zijn gesloten.