SiSa Sinterklaasconcert

SiSa Sinterklaas concertHet feest komt er weer aan. Op 26 & 27 november en 3 & 4 december staat Duinrell helemaal op z’n kop! Want Sinterklaas is te gast op het Landgoed van Duinrell en het was één groot feest.

Kinderen kunnen een kijkje nemen in het huis van Sinterklaas, bij de Pietenschool of in de pakjeskamer van Sinterklaas. Terwijl de Kookpieten druk bezig zijn met het bakken van verse pepernoten staat de boel al op z’n kop in het huis van Sinterkaas want de Pieten zitten niet stil. Er is zoveel te doen voor iedereen!

Maar dat is niet alles. Sinterklaas en zijn Pieten vieren met jou het grootste feest van het jaar! Tijdens het SiSaSinterklaasconcert op Duinrell bouwt Sita, bekend van Disney Channel, samen met de Toppers van de Partypieten een superfeest. Er wordt meegezongen en meegeswingd met de bekende en gloednieuwe liedjes totdat Sinterklaas zijn grote opwachting maakt. Daarna is het spannend wat de Sint in het grote boek had staan!

Sita was vorig jaar ook al van de partij en dit jaar beloofd het een nog groter feest te worden. Was je er vorig jaar niet bij? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressie om te zien wat je gemist hebt!

Kijk voor kaarten op www.hetlandgoedvansinterklaas.nl.

One thought on “SiSa Sinterklaasconcert

Geef een reactie