Rapunzel ontvangt haar 100.000ste bezoeker

De familievoorstelling Rapunzel De Musical verwelkomde vandaag, zondag 29 mei, in het Spant! theater in Bussum de 100.000ste bezoeker. Mariska Zwart kreeg uit handen van de cast een cheque met een jaarabonnement voor familiepretpark Julianatoren. De voorstelling lijkt hiermee de succesvolste familievoorstelling van dit seizoen te worden.

Jaarlijks brengt producent Van Hoorne Entertainment een sprookje in de Nederlandse en Belgische theaters. “Ongelofelijk hoe succesvol deze reeks is geworden door de jaren heen. Ik denk niet dat er veel familiemusicals zijn die zoveel bezoekers trekken als deze”, aldus directeur Michael van Hoorne. “Het unieke is dat deze voorstelling bijzonder veel humor kent voor kinderen, maar ook zeker voor ouders. De hele familie geniet en we hebben door de acht jaar heen echt een vast en eigen publiek opgebouwd, daar zijn we heel trots op.”

De voorstelling is op 4 oktober 2015 in première gegaan en heeft ondertussen zo’n 150 shows gespeeld. De hoofdrol wordt vertolkt door Sita Vermeulen, die eerder in de huid van sprookjesfiguur Assepoester was gekropen. “Wat geweldig dat we dit hebben bereikt met deze productie, het is fantastisch om te zien hoe vol de zalen zitten en hoeveel mensen er komen genieten en we zijn nog niet klaar, we gaan gewoon de 110.000 halen!”, aldus de trotse actrice Sita Vermeulen.

Rapunzel de Musical is nog tot eind juni te zien in het land en zal vanaf september worden opgevolgd door Roodkapje De Musical, met Maud in de hoofdrol.

Bron: Van Hoorne Entertainment

Geef een reactie