DC Exclusive in Disneyland Parijs

Na Mickey’s Magische Jaar in 2009 wordt het nieuwe thema voor Disneyland Parijs het ‘New Generation Festival’. Centraal staan dus de nieuwste Disney® en Pixar® sterren. De figuren van Toy Story, Ratatouille en the Princess and the Frog maar ook andere figuren zullen natuurlijk verschijnen.

Sinds 2 april 2010 zal het New Generation Festival officieel te vinden zijn. Op zaterdagavond 27 maart 2010 was de press opening in het Walt Disney Studios Park. De nieuwe Disney generatie land in Disneyland Parijs!

Samen met haar nieuwe collega Dean Dellanoit en Disney Channel Exclusive reporters Sanne en Eline was Sita hierbij aanwezig voor de opnames van een nieuwe Disney Channel Exclusive. Wanneer deze exclusive wordt uitgezonden op Disney Channel is nog niet bekend.

Sita heeft vanuit Disneyland ook een aantal tweets achter gelaten op haar twitter pagina. Een aantal van haar tweets bevatte ook foto’s die je hier terug kunt bekijken.

Update: De Disney Channel Exclusive vanuit Disneyland Parijs wordt op woensdag 7 april om 19:25 uur uitgezonden. Herhalingen zijn te zien op zaterdag 10 april om 10:05 uur en op zondag 11 april om 13:40.

5 thoughts on “DC Exclusive in Disneyland Parijs

  1. Ik weet wel wanneer deze Disney Channel Exclusive wordt uitgezonden!!! 🙂

    Woensdag 7 april 19:25 uur en herhalingen op zaterdag 10 april om 10:05 uur en zondag 11 april 13:40 uur.

    En voor diegene die geen UPC hebben zal de uitzending vast en zeker op Disneychannel.nl terug te zien zijn!

    Alvast veel kijkplezier!

Geef een reactie