Sita genomineerd voor Gouden Pepernoot

Op donderdag 6 december 2012 is het dan zover, het Gouden PepernootGala 2012. Het Gouden PepernootGala wordt dit jaar gepresenteerd door Quinty Trustfull en Jeroen Latijnhouwers. Er zijn verschillende flitsende optredens en natuurlijke de uitreiking van de Gouden PepernootAwards.

Er zijn diverse categorieën zoals Piet van het jaar, lied van het jaar en intocht van het jaar. Maar er is ook een categorie Sinterklaasvriend van het jaar en daar is Sita voor genomineerd! En natuurlijk is Sita dé Sinterklaas vriend van dit jaar: bij Jetix presenteerde ze al het Sinterklaas weekend, ze mocht Sinterklaas in 2006 hoogstpersoonlijk interviewen, deed mee aan de Sinterklaas Pakt Uit! shows en diverse andere Sinterklaas shows, zong tijdens de intocht van Sinterklaas en de laatste jaren is ze te vinden op het Landgoed van Sinterklaas waar ze het SiSa Sinterklaasconcert presenteert. En dat zijn slechts een paar redenen waarom Sita dé Sinterklaasvriend van het jaar is.

Stemmen kan via de website. Je kunt in iedere categorie iemand kiezen en ziet Sita vanzelf verschijnen. Maar je kunt ook alleen voor vriend van het jaar stemmen, je hoeft niet persé in iedere categorie te stemmen. Per e-mailadres kun je één keer stemmen. Vergeet niet om je stem te bevestigen via de e-mail die je krijgt, anders telt hij niet mee!

Dus snel even allemaal stemmen, want als iemand de titel Sinterklaasvriend van het jaar verdient is het Sita wel.

2 thoughts on “Sita genomineerd voor Gouden Pepernoot

Geef een reactie