Win fotokaarten en make-upset

Aanstaande woensdag is de finale van Dress Like a Star op Disney Channel. Welk talent heeft de mooiste jurk voor Sharpay (High School Musical, Sharpay’s Fabulous Adventure) ontworpen? Je ziet het woensdag op Disney Channel. En geloof ons, de jurken zijn werkelijk waar prachtig geworden en de jury had het dan ook erg moeilijk met kiezen!

Om jullie vast een beetje in Sharpay stemming te brengen mogen wij een leuke prijs verloten. Je maakt namelijk kans op een Sharpay make-upsetje bestaande uit 2 nagellakjes en 2 lipglossjes. Daarnaast krijgt de winnares ook nog een setje gesigneerde fotokaarten. Ieder setje bestaat uit 3 verschillende fotokaarten. Naast deze prijs verloten we nog 4 setjes gesigneerde fotokaarten, maar deze zijn alleen voor fanclub members te winnen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Heel simpel: stuur je antwoord op onderstaande vraag voor zondag 2 oktober 22.00 uur naar prijsvraag@sitaweb.nl samen met je naam, leeftijd en adres.

Naar welke stad reist Sharpay in de film Sharpay’s Fabulous Adventure af om auditie te doen?

Even voor de duidelijkheid: Iedereen mag meedoen, en iedereen maakt kans op het Sharpay-pakket! De overige 4 setjes fotokaarten zijn voor deelnemende fanclub members of premium members bestemd.

2 thoughts on “Win fotokaarten en make-upset

Geef een reactie