Opnames van Vliegende Hollanders bijwonen

Sita en de andere deelnemers aan het SBS6 programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans zijn momenteel druk aan het trainen voor de opnames van het programma. Ze doen dit bij de skischansen in Hinterzarten (Duitsland). Op de foto hieronder zie je hoe de schansen er daar uit zien.

In twee voorrondes zullen de BN-ers van de schans springen om een plek te bemachtigen in de finale. Sita zal deelnemen aan de eerste voorronde. De opnames van deze aflevering vinden plaats op maandag 11 februari. Indien Sita zichzelf kwalificeert voor de finale dan zal ze op vrijdag 15 februari nogmaals springen. Alle fans van Sita zijn van harte welkom om de opnames in Hinterzarten bij te wonen. Sita zou het hartstikke leuk vinden om door jullie aangemoedigd te worden. Indien je erbij wilt zijn kun je mailen naar vliegendehollanders@masmedia.tv om je aan te melden. Let wel op: reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Indien je erheen gaat dan horen wij het ook graag, laat wat weten in een reactie op dit bericht of mail ons op info@sitaweb.nl.

2 thoughts on “Opnames van Vliegende Hollanders bijwonen

Geef een reactie