Sita zingt titelsong Lemonade Mouth

Sita zingt titelsong Lemonade Mouth Sita heeft een nieuwe single opgenomen. Het nummer heet Determinate en is de titelsong van de Disney Channel Original Movie Lemonade Mouth.Vanaf 6 mei is de single verkrijgbaar en de bijbehorende videoclip (die Sita volgende week opneemt) gaat op donderdag 5 mei in premiere op Disney Channel.

Lemonade Mouth vertelt het verhaal hoe een band tot stand komt nadat vijf ongemotiveerde studenten elkaar vinden. Olivia, Stella, Ben, Mo en Charlie lijken op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen te hebben, tot ze tijdens het nablijven per ongeluk een gezamenlijke liefde voor muziek ontdekken. Op aandringen van hun muzieklerares, besluiten ze een band te vormen en mee te doen aan een talentenjacht. Het is niet altijd even makkelijk, maar dankzij hard werken en hun vriendschap bereiken ze uiteindelijk toch de top. De film Lemonade Mouth gaat op 13 mei om 19.00 uur in premiere.

Ben jij benieuwd naar het nummer? Je kunt de Amerikaanse versie alvast hieronder beluisteren. De songtekst kun je op onze muziek pagina vinden.

2 thoughts on “Sita zingt titelsong Lemonade Mouth

    1. Wanneer en of er nog nieuwe nummers als album van Sita zelf uitkomen is niet bekend. Momenteel richt Sita zich voornamelijk op het presenteren en het nieuwe musical avontuur. De singles voor Disney films zijn een leuke bijkomstigheid van haar werk bij Disney Channel.

Geef een reactie