Repetities Rapunzel van start

Op zondag 16 augustus zijn de repetities van de nieuwe familievoorstelling Rapunzel De Musical van start gegaan in de studio van Van Hoorne Entertainment . Na zeven wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, staat Van Hoorne Entertainment komend seizoen met deze nieuwe betoverende familiemusical in maar liefst meer dan 100 theaters in Nederland.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht dat wordt opgesloten in een toren, tot een prins haar zal redden. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes.

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment staan bekend door hun altijd enthousiaste cast, de vrolijke muziek, de hilarische scenes en de uitgebreide meet & greet na afloop van de voorstelling. Ook bij deze familiemusical zal jong en oud zich weer kostelijk vermaken. De eerste try-out van Rapunzel De Musical staat gepland op vrijdag 18 september in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Meer informatie: www.RapunzelDeMusical.nl

Bron: Van Hoorne Entertainment

Geef een reactie