Sita racet tegen kanker

Vandaag vind op het TT-Circuit in Assen alweer de zesde circuitdag plaats van de stichting Racen tegen Kanker. De circuitdag is uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement, speciaal voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Het hele gezin mag mee achterop snelle motoren, mee in luxe sportwagens of mee in enorme Dakar-trucks. Op het TT-circuit is op deze speciale dag veel te doen en de gezinnen kunnen optimaal genieten van de vele mogelijkheden.

De Stichting Racen tegen Kanker bestaat vanaf 2004. Ze helpen gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker en dat is in de breedste zin van het woord. Zo organiseren ze grote evenementen met zieke gezinnen maar helpen ook gezinnen die, doordat ze een kind hebben met kanker, in de financiële problemen zijn gekomen. De actieve doelgroep betreft kinderen met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

Sita was in 2008 voor het eerst op de circuitdag aanwezig en is sindsdien één van de ambassadeurs van de stichting Racen tegen Kanker. Ook dit jaar is ze (net als in 2009) weer aanwezig tijdens de circuitdag.

“Op de circuitdag van 2008 zag en voelde ik wat Stichting Racen tegen Kanker betekent voor de gezinnen die getroffen zijn door de ziekte ‘Kanker’. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen genieten en zich even niet zorgen hoeven te maken over hun ziekte. Stichting Racen tegen Kanker is een prachtig initiatief en ik ben er trots op om één van de ambassadeurs te zijn van de stichting.”

Voor meer informatie over de stichting kijk je op www.racentegenkanker.nl.

One thought on “Sita racet tegen kanker

Geef een reactie