Nijmegen 2008

Sita schaatsend met een fanDe derde SitaWeb fandag werd gehouden op 16 februari 2008 in het Triavium in Nijmegen. In tegenstelling tot de vorige twee fandagen was het op deze dag koud, ijskoud! Maar dat was maar goed ook, we gingen namelijk schaatsen met Sita!

De dag begon met ‘Sita fans schaatsen op het ijs’. De ijshockeybaan was een uur lang afgehuurd speciaal voor Sita en haar fans. Zelfs met een rolstoel werd het ijs getrotseerd.

Groepsfoto SitaWeb fandag 2008Toen het schaatsuur bijna om was werd er nog even tijd gemaakt voor een groepsfoto op het ijs. Ook de aanwezigen die niet mee schaatsten mochten even het ijs op voor deze foto.
 
 
 
 
 
 
 
 

De SitaWeb QuizNadat de schaatsen waren uitgetrokken gingen we onder het genot van een kopje koffie of warme chocolademelk verder met de SitaWeb Quiz. Sita stelde de fans pittige vragen over Sterren Dansen op het IJs en nog wat overige vragen.

De fans vonden de vragen best moeilijk. Toch bleek na het nakijken dat er aardig hoge scores waren gehaald. De winnaars werden beloond met leuke prijzen.

Fans zingen Happy voor SitaMet een smoesje lokten we Sita even weg bij de groep zodat Justian met de fans een liedje van Sita kon oefenen. Toen Sita na een kwartiertje terug kwam mocht ze tegenover al haar fans plaats nemen op een stoel.

Onder begeleiding van Justian op de gitaar zongen de fans luidkeels het nummer Happy. Sita genoot zichtbaar van de opvoering en sloot het nummer af met applaus, gejoel en een aantal keer ‘WE WANT MORE’.

Sita in een ijzig decorOm een leuk aandenken aan de fandag te hebben maakten we van elke fan een foto met Sita. In een leuk ijzig decor werd Sita met iedereen op de gevoelige plaat vastgelegd.
 
 
 
 
 
 

Het nieuwe fanclub magazine HelloTot slot werd de tweede editie van het fanclub magazine Hello aan de fans uitgereikt. Het magazine staat deze keer helemaal in het teken van het ijsdansen. Zowel leden als introducees kregen een exemplaar mee naar huis.

Nadat Sita nog de nodige handtekening op de boekjes had gezet was de derde fandag toch echt voorbij. Een hoop blije gezichten en iedereen vertrok moe maar voldaan weer richting huis.