Fandagen

Tot op heden zijn er vijf fandagen door SitaWeb georganiseerd. Hierbij waren alleen fanclubleden en hun introducees welkom om het zo exclusief en intiem mogelijk te houden. Uiteraard is Sita bij elke fandag van de partij en verzinnen we elke keer een aantal leuke activiteiten om de dag invulling te geven.SitaWeb fandag 2013Op zondag 22 september organiseerde SitaWeb de vijfde editie van de SitaWeb fandag. De fandag stond deze keer helemaal in het teken van de musical Assepoester.
 
 
 
 
 

Bekijk Hilversum 2013 >

 

SitaWeb fandag 2010De vierde fandag stond in het teken van het 5-jarig bestaan van SitaWeb. We keken terug op een aantal geweldige jaren en genoten van een optreden van Sita met band!
 
 
 
 
 

Bekijk Arnhem 2010 >

 

Sita in een ijzig decorIn Nijmegen werd de derde fandag op ijs georganiseerd op de schaatsbaan van Triavium. Thema van deze dag was ‘Sita fans dansen op het ijs’.
 
 
 
 
 

Bekijk Nijmegen 2008 >

 

Edwin en Sita brengen To The Max ten gehoreDe tweede fandag was in het Vondelpark in Amsterdam. Op een heerlijk zomerse dag gingen we picknicken in het park en hadden we een aantal verrassingen voor de fans in petto.
 
 
 
 
 

Bekijk Amsterdam 2006 >

 

Sita met de taart voor haar verjaardagDe eerste fandag werd georganiseerd in café SamSam in Breda. Het was een groot feest ter ere van Sita haar 25ste verjaardag.
 
 
 
 
 
 

Bekijk Breda 2005 >