Breda 2005

Iedereen druk met de SitaWeb QuizDe allereerste SitaWeb fandag werd gehouden op 28 mei 2005 in café SamSam in Breda. Omdat dit een week voor Sita’s verjaardag was had iedere aanwezige fan een cadeau voor Sita meegenomen.

Maar Sita’s verjaardag vieren was niet het enige dat op de planning stond. Als eerste werd er gezellig een drankje gedronken. Toen iedereen aanwezig was begon de SitaWeb Quiz. Allerlei vragen die met Sita te maken hadden moesten worden beantwoord. Degene met de hoogste score mocht later op de middag als eerste zijn of haar cadeautje aan Sita geven.

Rogier ontvangt Sita op het podiumNa de quiz werd er op het grote scherm een making of van de clip Selfish getoond. Ondertussen sloop Rogier ertussenuit om Sita op te halen. Toen de film was afgelopen kwam Sita het café binnen. Er werden eerst veel foto’s gemaakt door iedereen terwijl Rogier Sita welkom heette. Daarna volgde een uitleg van de verdere activiteiten.
 
 
 

Sita met de taart voor haar verjaardagTijd voor een feestje! Sita was over een week jarig en werd 25 jaar. Dat moest natuurlijk ook door de fans gevierd worden. Daarom hadden we twee grote taarten voor Sita laten maken en iedereen kreeg er een stuk van. En hij smaakte heerlijk!

Na de taart deden Sita en haar zus Katja dezelfde SitaWeb Quiz als de fans eerder al hadden gedaan. Eens kijken of Sita zichzelf en Katja haar zus eigenlijk wel goed kent. Gelukkig hadden ze de meeste vragen goed. Hierna was het tijd voor de fans om al hun cadeau’s aan Sita te geven. Iedereen kreeg hier ruim de tijd voor en Sita werd overladen met leuke hebbedingetjes.

Groepsfoto SitaWeb fandag 2005De fandag liep tegen het eind en natuurlijk moest er een leuke groepsfoto worden genomen. Iedereen staat hier buiten café SamSam om Sita heen. Zo te zien was het een geslaagde fandag!

Sita zingt voor MarloesEn net toen iedereen dacht dat het afgelopen was mocht iedereen toch nog even naar binnen voor een speciale verrassing. Marloes van Raaij werd naar voren geroepen en mocht naast Sita plaats nemen op een kruk. Iedereen werd stil en toen begon Sita het prachtige nummer Hold Me For a Moment te zingen.

Dit nummer heeft voor Marloes een bijzondere betekenis en het was dan ook een emotioneel moment. Na het nummer kreeg Marloes nog een stevige knuffel van Sita. En nadat iedereen was bedankt voor hun medewerking en komst kwam de eerste SitaWeb fandag toch echt aan z’n eind.