Arnhem 2010

SitaWeb verjaardagstaartDe vierde SitaWeb fandag werd gehouden op 11 april 2010 in café Plaza in Arnhem. SitaWeb bestond op 1 april 2010 als officiële vereniging 5 jaar en dat werd gevierd. Nadat iedereen binnen was werd er een video getoond met een compilatie van Sita videoclips, programma’s en TV fragmenten. Tussen de video door zagen we dat Sita Arnhem binnen kwam rijden en richting het café liep. Aan het einde van de film kwam ze dan ook onder luid applaus het café binnen lopen.

Sita had voor de gelegenheid taart meegenomen. Er gingen vijf kaarsjes op welke Rogier uit moest blazen. Toen dat gelukt was sneed Sita de taart aan en kreeg iedereen een lekker stukje.

SitaWeb QuizNadat iedereen de taart en wat te drinken had genomen gingen we van start met de SitaWeb Quiz. Van tevoren konden premium fanclub members hun ledenpassen inleveren en daaruit werd één winnaar geloot welke de quiz samen met Sita mocht presenteren. Mariska was de gelukkige en om en om presenteerden Sita en zij een vraag uit de quiz.

FotoshootNa de SitaWeb Quiz was het tijd voor een fotoshoot met Sita. Alle aanwezigen werden in groepjes van vijf naar de shoot locatie gebracht waar de foto’s een voor een werden genomen. In de tussentijd keken de andere fans naar een compilatie aflevering van Starmaker. Op de foto zie je Edwin, Martin, Sita en Guido. Wat kwamen deze heren doen…?

Sita treedt op met haar bandOptreden natuurlijk! Sita verraste de aanwezig fans met drie geweldige nummers. Ze begon met een cover van de Jackson 5, I Want You Back. Na de prachtige versie van dit oude nummer kwam Sita met een wel heel bijzondere verrassing. Samen met Edwin schrijft ze namelijk al een tijdje aan nieuwe Nederlandstalige nummers. Deze nummers heeft niemand nog gehoord en op deze fandag kregen de aanwezige fans de primeur. Een van Sita’s favorieten van de nieuwe nummers bracht ze ten gehore. Het liedje heet Ons Geheim.

Sita en Guido zingen FascinationNa dit exclusieve voorproefje riep Sita haar broer Guido bij haar op het podium. Guido zingt tegenwoordig in zijn eigen band en speciaal voor de gelegenheid kwam hij met Sita mee naar Arnhem. Samen brachten ze een cover van de band Alphabeat ten gehore, het nummer Fascination. Na dit nummer klonk een waanzinnig applaus van de aanwezige fans. Rogier bedankte Sita, Guido, Edwin en Martin en gaf aan dat hij geen beter kado voor de jarige fanclub had kunnen wensen.

Groepsfoto SitaWeb fandag 2010Na het optreden was het tijd om de uitslag van de SitaWeb Quiz bekend te maken. Het was spannend want Marieke en Rick hadden beide evenveel punten. Daarom had Sita een beslissende vraag voor het tweetal. Ze moesten de drie nummers opschrijven welke Sita net met haar band had gespeeld. Rick zat er het dichts bij en won daarmee de vierde editie van de SitaWeb Quiz.

Als afsluiting ging iedereen naar buiten voor de traditionele groepsfoto. Nadat de foto gemaakt was zat de fandag erop. Sita signeerde nog wat foto’s, cd’s en dvd’s en daarna was het echt voorbij. Een wederom zeer geslaagde fandag!