Amsterdam 2006

03De tweede SitaWeb fandag werd gehouden op 2 juli 2006 in het Vondelpark in Amsterdam. Net als vorig jaar was het ook deze keer stralend weer en lekker warm. En dat is maar goed ook als je de hele dag in het park gaat doorbrengen.

De fandag begon met een lekkere picknick in het park. Iedereen had wat te eten en te drinken meegenomen en er was voldoende tijd om bij te kletsen.

Na het eten kwam Sita aan in het park. Nadat de eerste foto’s waren geschoten begon de SitaWeb Quiz gepresenteerd door Sita. Deze keer waren er voor de meiden exclusieve shirtjes van Sita te winnen en voor de jongens gratis artikelen uit de SitaWeb Shop en een jaar gratis lidmaatschap van de fanclub.

Na de quiz kon iedereen om de beurt met Sita op de foto op een mooi plekje in het Vondelpark. Met een vijver en fontijn op de achtergrond stond iedereen er stralend op. Deze foto’s werden na de fandag afgedrukt en naar de fans gestuurd, een mooie herinnering!

Na de individuele foto’s werd er natuurlijk ook even een groepsfoto genomen. Als je goed kijkt zie je Sita ergens in het midden staan.

Na het maken van de foto’s liepen we richting een ander gedeelte van het park. Hier dronken we met z’n allen een drankje in De Vondeltuin. Sita kletste wat met de fans en er werden SitaWeb Shop artikelen verkocht met fikse kortingen voor fanclub leden.

Terwijl we in De Vondeltuin waren sloot ook Edwin zich aan bij de groep. Iedereen vond het leuk dat ook Edwin er was en er werd gespeculeerd wat hij precies kwam doen. De grote gitaarkoffer liet echter niet veel aan de verbeelding over…

Nadat we het drankje achter de kiezen hadden liepen we naar een open grasveld midden in het Vondelpark. Op een rustig plekje streken we neer op onze picknickkleden. Tijd voor Sita om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de SitaWeb Quiz.

Hierna mocht Rogier wat aan Sita en de fans uitreiken. Het was het eerste exemplaar van het fanclub magazine Hello. Sita was zichtbaar trots op het magazine en begon meteen te lezen. De fans kregen ook elk een exemplaar en al gauw volgde iedereen Sita’s voorbeeld.

We konden natuurlijk niet uren blijven lezen dus na wat lezen was het alweer tijd geworden voor de afsluiting van de tweede fandag.

Edwin en Sita gingen naast elkaar voor de groep fans zitten. Edwin had zijn gitaar al in de aanslag en daar klonken de eerste noten van het nummer To The Max. Alle aanwezigen luisterden aandachtig naar het mooie akkoestische optreden van het duo. Een luid applaus betekende het einde van deze wederom prima geslaagde fandag.