Dagboek

Hu Mu Du????

Ja!!!Het is alweer een tijdje geleden, ik weet het!!! Ik ga weer even wat schrijven. Het gaat op het moment erg goed met mij, al lijk ik thuis elke dag een beetje meer te missen. Maar het einde is in zicht en dan ben ik weer lekker thuis. Oh ja, het is Moederdag vandaag, ik wil even langs deze weg zeggen tegen jou, mam, dat ik heel veel van je hou en dat ik je heel lllliefffffffffff vind!!!

Het is vandaag weer heel mooi weer. We hebben mensen op bezoek. Bouchra, Anna en Rachel krijgen nepnagels en Rachels haar is heel snel gaan het groeien nu!!!Hihi!!! Wordt heel mooi allemaal. Nepnagels voor mij? Neeh, doe maar niet. Ik vind ze heel mooi hoor bij hen, maar mij staat het absoluut niet, ik heb geen mooie nagels, en ik ben er geen type voor. En ik moet natuurlijk ook nog gitaar spelen!!! Ik ga wel binnenkort mijn haar weer kleuren, nog voor het concert. Ik wil het weer heeeeeel blond hebben, zoals sommige foto’s op het internet van de zomer.

Het was te gek in Zweden. ‘Happy’ is echt mijn nummertje, past wel bij mij, zeg ik!!! Het opnemen ging ook goed daar. Ik vond het leuk om weer met Douglas en…ik vergeet zijn naam altijd, nou die andere, te werken. Ruud de Wild belde ook nog even naar Zweden, ik was weer even in de radio uitzending. Tatum was er ook en ze had me een Zweeds zinnetje geleerd. Ze vroeg: ‘Zit er nu een Zweed naast je?’. Er zat een Zweedse vrouw naast me, en ik zei Tatum na… Ik zei dus tegen die vrouw: ‘Ben je geil???’.Hhhmmmmm, leuk! Bedankt Tatum!!! Hihi, nee was leuk!! Ze reageerde alleen niet, da’s dan weer jammer. Dan had i het toch niet helemaal goed uitgesproken. En ‘Hu Mu Du’ betekent ‘Hoe gaat het?’ En dan zeg jij: ‘Bran!’ Primaaaaaaa!!!

Nou, nog even wachten en ‘Happy’ is klaar!!! Ik kan niet wachten om de clip op te gaan nemen!!! Verder gaat hier alles ok! We zijn druk bezig met Zillah en Setske. Het gaat allemaal goed komen. Het wordt een top concert. Ik heb er heel veel zin in. Ik zie het ook als een soort afsluiting van het programma Starmaker.

Maar eigenlijk is het een begin van K-OTIC!!!! Af en toe ben ik wel eens aan het zeuren dat ik even niet zoveel zin heb of zo, of moe ben of even naar huis wil. Maar daarna denk ik weer van : als ik zo weer thuis ben, zou ik willen dat ik nog een dagje hier was. Ik besef nu heel goed dat ik nu nog even moet genieten van deze twee weken. Want ik weet zeker, ik zou blij zijn als ik weer thuis was, maar ik ga alles missen hier. De hele Campus en alles en iedereen erom heen. Deze drie maanden blijven me altijd bij en ik zal er vaak op terugkijken. Ik heb echt een top tijd gehad hier!!!! En nog steeds, want we zijn er nog niet!!!!

Okeeeeee Dan!! Ik ga weer!!!!
Tot later!!!
Heel veel liefssssssss,
Sita.

WWRRRAAUUUGGGHHH!!! UHM???

Hallooo!!!!!!!!!!!

Eindelijk weer een stukje dagboek.
YEEAAAAAAAHHHHHH!!!!!! De band is eindelijk bekend!!!! Eindelijk, ik vond het maar niks hoor allemaal, elke donderdag was het heel spannend. Maar dat hoeft nu allemaal niet meer, gelukkig!!! Ik ben echt heel blij met de keuze die ze hebben gemaakt. Het is een leuke groep mensen en ik ben blij dat ik erbij zit!!!!!!
Na die live-uitzending kwamen onze ouders opeens binnenstormen om het samen met ons te vieren!!! Te gek was dat, het deed me heel goed om mijn vader en moeder weer even te zien. Toen ik aan mijn tweede glas champagne was begonnen kwam er iemand van ‘achter de muren’ om mij erop te wijzen dat ik niet teveel mocht drinken…Oh ja!…!!! De pijnstillers!!! Vergeten!!! Shit!!! 🙁
Het was heel gezellig!!!! Ook leuk dat ik iedereen hun ouders heb ontmoet. Het gaat trouwens erg goed met mijn ‘blessure’. Ik noem het maar even zo want ik weet nog steeds niet helemaal precies wat het was en waar het zat. Maar het trekt nu gelukkig weg!

Zaterdag hadden we een feessie in de tuin. Het was fandag en er kwamen 200 fans op bezoek. We hebben eerst een klein optreden gegeven en daarna hebben we wat vragen beantwoord. Toen sprongen we over de hekken en gingen op de foto met iedereen en hebben handtekeningen uitgedeeld!!!
Was echt heel leuk!!!!! Het was ook nog eens mooi weer! Primaaa!!!!

Gister zijn Stefan en ik op 3Fm geweest. Phoe, ik was best een beetje zenuwachtig. Ik weet het niet maar ik vind live-programma’s altijd een beetje eng. Maar het ging hartstikke goed. We hebben nog een stukje ‘Damn’ gezongen en wat gebabbeld met Patrick Kicken. We waren bij hem in de uitzending. We deden ook nog een spelletje. Stefan en ik namen het tegen elkaar op in het nieuwste spel…STARWARSSS!!!! Jaja, was heel spannend. We moesten om de beurt een vraag beantwoorden. ‘Hoe heten Bassie en Adriaan in Duitsland????’, ‘Hoeveel is 1+4??????’. Toen hij begon met die rekenvraag dacht ik: Neeee, vraag zulke vragen maar niet aan mij…..!!! Ik ben namelijk niet zo heel erg goed in rekenen. En dat is nog zacht uitgedrukt…!!!!
Nou, lees ik even over wat ik net heb getikt en nu lijkt het alsof ik niet weet hoeveel 1+4 is, dat is nu ook weer niet de bedoeling, want zoooo erg is het nou ook weer niet!!!! 🙂 Maar okeeeeee!!! Het was in ieder geval erg gezellig!!!!!!!!!

Vandaag kregen we een leuke opdracht; ‘Kruip in de huid van een ander’. Ik kroop in de huid van Stefan. Rachel was Martijn en Rachel en ik hebben dus ook scheldend een potje ‘crapshot’ (basketbal) gespeeld! Nou ja, we kwamen niet verder dan; YOU PENISASS!!!!!! We hadden ook nog eens elkaars kleding aan!!! Was erg grappig allemaal!! Zo kon je echt zien dat iedereen zijn eigen dingetjes heeft die hij graag doet en zegt. Zo liep Bart, die in mijn huid was gekropen, de hele tijd rond met de woorden; ‘Liefff zijn!!!!’ Primaaa!!!!

Morgen gaan we ‘My Heart Is Connected’ opnemen in de studio. Mooi liedje vind ik dat!

Tot het volgende stukje uit mijn dagboek!!!!!

Heel veel liefffsssss,
Sita. HATSSSSSSSSSSSSSSSSSJOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hee halloooo!!!

Vandaag is het een beetje een rare dag. Het hele rooster is zo’n beetje omgegooid. Het begon al goed vanmorgen, we werden een uur te vroeg wakker gemaakt. En dat werd pas gezegd toen we al helemaal klaar waren om te gaan fitnessen! Ik heb wel eens een betere morgen gehad….:) Nee hoor, ik heb nooit een ochtendhumeur, voor zover ik weet dan!

We hebben ook nog even wat vragen moeten beantwoorden voor Hart van Nederland. (Alsof het niks is, hihi) Maar okee! Ik ben nog steeds een beetje moe van de geweldige ervaring van afgelopen zaterdag bij the TMF Awards!!! Ik kan het soms nog steeds niet geloven, we hebben daar gewoon gestaan en het was te gek!!!
Ik kan moeilijk beschrijven hoe ik me die paar minuten, dat we op dat grote podium stonden, voelde. Nou, niet alleen die paar minuten want de hele dag was top. We hebben zoveel mensen gezien en ontmoet. Ronan Keating had ons nog een paar tips gegeven en Bart en ik hebben nog met Twarres gezongen achter de schermen. Wat zijn ze goed zeg!!! Ik heb zo genoten van de hele dag.

En het moment vlak na het optreden was ook zoooo mooi! We waren allemaal zo geemotioneerd en we waren iedereen huilend aan het doodknuffelen. Ze waren allemaal zo trots op ons, dat was zo leuk om te zien!!! Jammer dat jullie daar niks van mee hebben gekregen, of toch wel bedenk ik me nu. Want alles werd natuurlijk gefilmd. Nou, dan kunnen jullie wel zien hoe goed ik me voelde!!!

We hebben vandaag ook nog zangles van Setske gehad. Ook zij is heel erg trots op ons. Maar nu moeten we weer verder, het gaat gewoon weer door.

Ik vind het soms zo raar. Net wat Erik de Zwart zei in onze aankondiging: twee maanden geleden was ik nog onder de douche ‘Que Si Que No’ aan het zingen… (Nou jaah, Jody Bernal…?!?!???, het gaat om het idee!!) en nu staan we gewoon op NUMMER EEEEEEN!!!! PRIMAAAA!!!!

Nou, ik laat het voor nu even hierbij ok?!
Tot later!!!

Veel liefs,
Sita.

Halllooooooo!!!! Jawel!!! Hier weer een berichtje uit de Starcampus!!!! Het is zondag vandaag, de tijd gaat heel erg snel. Ik las net een stukje ‘dagboek’ uit mijn Engelse schrift, dat stukje had ik donderdag geschreven. Het ging over dat er die avond iemand de Starcampus moest gaan verlaten. Dat het leek alsof iedereen er rustig onder was, maar later toch een bepaalde spanning te voelen was. Dat bedoelde ik met ‘de tijd gaat heel erg snel’. Het is nu alweer drie dagen geleden dat Anuschka en Ruben zijn vertrokken. Het was wel even schrikken dat er gelijk twee mensen weg moesten. Maar ik begrijp de Starmakers ook wel weer, ze willen natuurlijk zo snel mogelijk de groep bij elkaar hebben. Ik denk dat het vanaf nu nog sneller zal gaan voor mijn gevoel….Nou, ik zal maar ophouden hierover en iets leuks vertellen!!!!

Ik ben vrijdag met Martijn naar de TMF studio’s geweest in Bussum….We mochten samen met Daphne de Dag Top 5 presenteren!!!!!!!!….(op het moment dat ik dit typ denk ik bij mezelf…ja, dat kan ik allemaal vertellen maar jullie zijn toch wel op de hoogte…:)!!!) Nee hoor, jullie weten niet hoe ik dat heb ervaren denk ik?!?! Het was te geeeeek!!! Ik was best wel een beetje zenuwachtig hoor! Het was live natuurlijk. Maar alles ging goed. Het was echt vreemd om daar te zijn. Voor dit alles keek ik ook vaak naar TMF en nu zat ik gewoon gezellig naast Daphne!!! En dat was niet alles…we kwamen Johnny de Mol tegen en Tim kreeg een idee…Johnny vond het ook ok, en zo zaten we een half uurtje later in zijn programma!!!! Maar dat wordt volgende week uitgezonden. (Ik geloof vrijdagmiddag….maar niet boos worden als ik het mis heb!!!!!!!)

Vandaag zijn we de twee nieuwe nummers aan het oefenen. Eentje heeft Adje geschreven ‘I can’t explain’. Ik vind dat het mooiste nummer. De tekst spreekt me ook erg aan, ik kan me er wel in vinden. Morgen gaan we ze demo-en!!! Dussssss……Uhmmm, oh ja, ik wil even via deze weg iedereen bedanken die mij een mailtje heeft gestuurd. Ik kan niet altijd iets terug schrijven. Ik zou het wel willen maar daar is gewoon geen tijd voor. BEDANKT!!!!!!!!!!

Bart zit naast me nu..(hij is ook zooo nieuwsgierig…nee hoor..) Maar in ieder geval, ik wist niks meer en Bart typt nu voor mij het volgende:
Ik weet niks meer te schrijven, maar jullie horen snel weer van me.

Dooooooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegggg gggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dussss………

Veel liefs,
Sita.

(Bart is vervelend aan het doen.)
Hoi, Bart hier nog effe. Sita kan absoluut niet tegen grapjes. Ik ben grappig aan het doen maar zij noemt dat”vervelend”, dus………

En ja hoor! Weer een ‘grapje’ zoals hij dat dan noemt!!!! Errug grappig ben je Bart!!!

Ik merk het al. Sita apprecieert mijn aanwezigheid niet. Ik ga al, trut.

Meisjes plagen…….

Nou, okee, we laten het maar hierbijjjjjj!!!!!

Daaaaagggg!!!!!

Bart & Sita.

Hee Hallo allemaal!!! Hier ben ik weer!!!

Het heeft even geduurd, sorry daarvoor… Als ik jullie moet schrijven wat ik allemaal heb meegemaakt sinds het laatste stukkie wat ik heb geschreven, dan zit ik hier nog wel een paar uur. Dusssss, ik schrijf wel een stukkie van de laatste paar dagen ok?!

Natuurlijk de videoclip! Ik ben jaloers op jullie, jullie hebben de ‘making of’ al gezien!!! 🙂 Wij nog niet. Ik ben echt heel benieuwd naar het resultaat. We werden die dag vroeg opgehaald, om een uur of vier. Met een stoere MOJO bus reden we naar de plek waar de opnames werden gemaakt. Het was echt een te gekke bus. Alles erop en eraan, alleen de champagne ontbrak…hihi:)!!

We moesten al snel aan de slag. Eerst even gegeten daar en toen het donker was begonnen de opnamens. Het was sssssuper!!! Ik had het KOUD!!! Maar ja, wat wil je, in je truitje rennen met die temperatuur. Na elke opname doken we weer in de jassen en dekens en liepen we weer terug, voor ’the next shoot’. Het voelde best wel stoer om helemaal alleen te beginnen!!!

Het was wel moeilijk om heeeel snel te zingen, ook omdat het zo koud was, dan gaat je mond raar doen, zeg maar. (Hoe zal dat eruit zien????!?!?!?) Maar okee, het was echt heel leuk om te doen. We hebben zo ongeveer 15 keer het stuk moeten rennen. De laatste keer kregen we ‘regen’ over ons heen, ik dacht; Nou! Dat wordt wat! En daar gingen we, het nummer was bijna afgelopen en ik me maar afvragen waar het bleef… Terwijl ze achter mij zeik- en zeiknat waren!!! Niet zo goed verdeeld dus, maar mij hoorde je niet klagen hoor!!!!

Tjee, wat is er nog meer allemaal gebeurd. Gister het nieuwe liedje ingezongen, ging wel ok, ja, ik ben nooit zo snel tevreden. Ik vind het liedje geen topper trouwens. ‘I said I’m sorry’ vind ik mooier! Wat vonden jullie van Mel B? Leuke meid he?! Ze is zo lekker normaal en lekker zichzelf, dat vind ik echt te gek!!!

Vanavond weer een live-uitzending! Ik hoooooop dat we de clip krijgen te zien!!! Maar ja, even afwachten!!!!

Nou, dat was het wel weer even… Ik zal proberen wat vaker een stukje te schrijven ok?!

Nou, heel veel liefs en tot gauw!!!!

X,
Sita.

Okee!!! Hier dan een stukje van mij. Om te beginnen hoop ik dat het een leuk programma is om naar te kijken, maar ik heb positieve dingen gehoord, dus dat zit wel goed!!! Ik heb bewust een paar dagen gewacht met het schrijven van een stukje, omdat ik vooral de eerste twee dagen nog niet zoveel woorden had. Nu eigenlijk nog steeds niet, want ik vind het erg moeilijk om te verwoorden wat er op dit moment in mij omgaat. Je zit bijvoorbeeld niet elke dag aan een tafel met Katja Schuurman een broodje te eten, en Ricky Martin die voor je neus een nummer zingt maak je ook niet zo gauw meer mee!!! Het is zoals je je misschien wel in kan beelden heeeeeleeeemaaaaal te gek hierooo!!!!!!!!!!! Ik vind het echt te gek om hier te zijn, en ik hoop dat ik nog even mag blijven!!! Ik ben wel erg benieuwd hoe jullie ons zien. Maar ja, ik ben altijd erg nieuwsgierig dus dat is geen nieuws! Ik kan het goed vinden met iedereen en het is erg gezellig. Maar okee, ik zal even ‘vertellen’ wat we vandaag hebben gedaan… Vanmorgen kregen we bezoek van Adam Curry, die vroeger Countdown heeft gepresenteerd. Hij heeft wat verteld over… Pfff, weet je dat ik het niet eens meer zo goed weet allemaal… er gebeurt ook zoooooveel… Ik weet nog wel het belangrijkste (voor mij) en dat is dat je gewoon lekker ‘jezelf’ moet blijven. Maaaaar… wees bewust van het feit dat je continu gevolgd wordt. Maar dat is voor mij niet (meer) zo’n probleem, het is nog wel een vreemde gedachte maar eigenlijk ook leuk. Zo kunnen jullie ook een beetje met ons meekijken. En dat wij een te gekke tijd hebben staat vast, dus het is voor jullie ook vast leuk om naar te kijken!!! Na het bezoekje van Adam kwam Gijs nog even langs om ons iets te vertellen over de radio. Dat waren o.a. een paar tips voor ’s middags, want Veronica FM heeft vanuit De Campus een live uitzending uitgezonden. En wij kwamen af en toe voorbij!!! Hhmmm, nou, na het eten hebben we gefitnessed, en nu zit ik hier. Achter de computer, erg kleine toetsenbord, daarom duurt het ook wat langer, heb ik het idee…! 🙂 Nou! Ik ben nog wat vergeten!!! We hebben ook nog een nummer ingezongen in de studio bij Tjeerd, die bedient de knoppen! Nu heb ik echt alles gehad. En dan is het nog maar van een dag, kun je nagaan wat er in een week gebeurt!!! Maar okee!!! Ik laat het hierbij. Ik kom over een paar dagen weer even terug om nog iets te schrijven ok?!

Doeg allemaal!!!! Tot later!!!!!! Liefs van Sita!!