Dagboek

Een hele bijzondere tijd…
Lieve, lieve allemaal! Daar zit ik dan, tussen de knuffels, kaarten, bloemen, tekeningen en mijn schaatsen. Na de finale heb ik ze niet meer aangeraakt, het gaat best een beetje kriebelen hoor! Maar ja, de studio is leeg, afgelopen maandag al… Ik was daar om mijn laatste spullen uit de kleedkamer te halen en liep even naar de studio, een grote puinhoop, tribunes weg, ijs weg, decor weg, alles weg, alsof er nooit iets is gebeurd. Ik kreeg er een heel gek gevoel van, dat was het dan…

De laatste dagen heb ik veel leuke dingen meegemaakt. Ik ben weer lekker aan het presenteren geslagen bij Jetix en heb veel leuke interviews gedaan. Straks weer even naar de radio en daarna lunchen met Slawo en Sherri, want die zijn gelukkig nog in het land, gezellig! Dit weekend ga ik lekker genieten van mijn familie en vrienden, want die heb ik de laatste weken erg gemist. Verder ga ik heel snel de studio in om leuke nieuwe dingen op te gaan nemen en ik hoop dat ik jullie snel iets kan laten horen! Ik heb zin om er helemaal voor te gaan!

Nogmaals wil ik jullie super bedanken voor alles wat jullie me tijdens Sterren Dansen Op Het IJs hebben gegeven, het is moeilijk te omschrijven, ik heb een hele bijzondere tijd meegemaakt!

Heel veel liefs, Sita

Super bedankt!!!
Lieve allemaal! Allereerst bedankt voor jullie steun, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik lees net weer even jullie reacties, het doet me erg veel. Ik vind het zo ontzettend lief hoe jullie meeleven. En natuurlijk ook weer bedankt voor jullie stem! Dankzij jullie zitten Slawo en ik in die finale, echt ongelooflijk! Super bedankt!!!

Oei oei oei, maar wat was het spannend gister!! Mijn maag keerde zich om toen we klaar stonden voor de uitslag. “ Door naar de finale zijn…” Daar stonden we dan, Geert en Sherri en ik en Slawo.. Voor mijn gevoel had ik een seconde nodig om te beseffen dat Gerard toch echt riep: Slawo en Sitaaaaaaa! Dus…geen skate-off, door naar de finale?! YEEEEAAAAAAHHHHH!!!!! 🙂

En wat leuk, jullie hebben Private Dancer voor me uitgekozen van Tina Turner. Wel verrassend moet ik zeggen, zou hem zelf niet snel kiezen maar als ik er zo over nadenk ben ik erg blij met jullie keuze! Het is een heerlijk slow, sexie nummer, we gaan heel erg ons best doen om er mooi op te dansen..in de finale!!! AAAH, spannend hoor! Ik besef het nog niet erg geloof ik… 🙂 Ook dansen we nog op een ander nummer maar daar vertel ik jullie later meer over, goed?!

First things first… Ik snel zo weer naar studio 24 voor de skate-off van vanavond, het wordt erop of eronder voor Thomas of Geert. Het lijkt me erg balen om zover te komen en dan net niet de finale te halen. Lieve mannen, alvast heel veel succes! Kick some ice!!! Ik hoop echt dat ze zullen knallen en dat de beste mag winnen!

Een hele dikke knuffel voor jullie allemaal!

Veel liefs, Sita

SUPER!!!
Hee lieve allemaal! Wauw, wat een show gister! We mochten dansen op zomerhits en het was ook echt zomer in de studio, palmbomen, strandstoelen, cocktails, heeeerlijk! Er hing een goede sfeer en ik had ook erg veel zin in onze eerste dans. En daar gingen we dan, op The Ketchup Song, de dans voelde echt als een feestje. Dan de jury, toch altijd weer spannend…. 10 10 10 10!!! Ik kan moeilijk beschrijven hoe dat voelt… SUPER!!!

Doe mij nu maar een cocktail! Oh nee, we mochten nog een keer! Snel naar de dames van de kleding, die elke week trouwens de mooiste dingen in elkaar zetten, nog even langs de make-up en gaan! Aan het begin van de week had ik moeite om de twee dansen uit elkaar te houden, de nummers waren ook beide lekker up-tempo. Maar het zat er toch goed in en het was wederom weer genieten op het ijs. Ook na de dans, met vier negens, te gek! Oh, en dat drankje hebben we na de show genomen. We zijn gezellig met zijn allen wezen stappen tot in de late uurtjes…

Lieve mensen, ik heb de afgelopen tijd zo genoten van de show. En hij is niet compleet zonder jullie support. Ook namens Slawo, bedankt voor de reacties, cadeautjes, knuffels en kaarten en niet te vergeten, voor diegene die hebben gestemd, jullie stem. Zonder die laatste zat ik nu niet bij de laatste drie! Dank jullie wel! Na vanavond zetten we de schouders eronder en gaan we weer knallen want we willen jullie nog veel laten zien!

Maar eerst die verschrikkelijke skate-off. Deze week tussen Jasmine en Thomas… Niet leuk, afscheid nemen. We groeien echt naar elkaar toe op een bepaalde manier, erg bijzonder…

Nou, tot later, ik hou jullie op de hoogte!

Veel liefs, Sita

10 10 10 10!!!
Hee!

Tjee, wat een show gister, hebben jullie het gezien? We mochten dansen op zomerse hits en er hing ook echt een zomers sfeertje in de studio. Ook deze week weer twee dansen, best heftig. Aan het begin van de week had ik moeite om ze uit elkaar te houden, maar gister is het gelukkig helemaal top gegaan. Slawo en ik kregen zelfs voor onze eerste dans vier tienen! Wauwie!!!

Lieve allemaal, de show zou voor mij de show niet zijn zonder jullie support. Ook namens Slawo, dank jullie wel voor alle reacties, cadeautjes, knuffels en kaarten en niet te vergeten, voor diegene die hebben gestemd, jullie stem. Zonder die laatste zat ik nu niet bij de laatste drie! Geweldig, dank je wel!

Morgen gaan we weer hard aan de bak! Maar eerst nog de skate-off tussen Jasmine en Thomas… Naar om weer afscheid te moeten nemen..

Tot snel!

Liefs, Sita

Chaos in mijn hoofd…
Hee lieve allemaal!! Het is alweer te lang geleden dat ik jullie iets heb geschreven, er is weer heel veel gebeurd de afgelopen dagen dus ik ga er even voor zitten….

Hebben jullie genoten van de show van vrijdag? Wij absoluut! We waren erg blij met het commentaar van de jury en natuurlijk de punten, drie negens en een kleine…10!!! Joepie!!! Oh, ik ben trouwens nog steeds op zoek naar de Diva in mij, heb haar alleen nog niet erg gevonden… 🙂 Gelukkig hoef ik haar vrijdag niet te gebruiken, als jullie horen op welke liedjes ik mag dansen, snappen jullie wat ik bedoel, haha. Overigens ben ik super blij met mijn liedjes!!!

Nu onze dansen nog, ja, want vanaf deze week mogen we er twee laten zien! Op dit moment is het een chaos in mijn hoofd, ik haal alles door elkaar. Pasjes hier, pasjes daar, die lift daar, die daar, dan die kant op… Hm, ik denk dat het verstandig is om zo bij de training wat aantekeningen te maken, ja dat ga ik doen. Het wordt in ieder geval heel hard trainen deze week, maar ik heb er erg veel zin in, we gaan er lekker tegen aan!

Zaterdag hebben we afscheid moeten nemen van Corry, wat een lieverd is dat! En hoe ze met Martin over het ijs danste, helemaal top. Corry, we missen je!!!

Graag wil ik jullie, ook namens Slawo, super bedanken voor jullie enthousiasme en steun! Ik zit gezellig met Jasmine in een kleedkamer en we hebben hem versierd met jullie knuffels en tekeningen, elke dag weer een super vrolijk begin van de training!

Heel veel liefs en tot snel!

We mogen weer!!!
Hallo allemaal! Hoe vonden jullie het gister? Ik ben super benieuwd namelijk. Ik kijk vaak even op de site om jullie reacties te lezen. Zo te gek hoe jullie allemaal meeleven! En voor iedereen die op ons gestemd heeft, dank je wel, ook namens Slawo natuurlijk, helemaal top! Dankzij jullie mogen we de aankomende week weer hard trainen om volgende week weer iets gaafs neer te zetten. Ha, als ik eraan denk krijg ik alweer zin!

Gister was ook weer een feestje. Tijdens onze dans was ik een beetje gespannen, daardoor wat onzekerheden, maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij. Genoten hebben we absoluut, en blij met de cijfers waren we zeker!

Het wordt elke week wel heftiger en spannender, iedereen doet z’n uiterste best want niemand wil weg. We zijn ook net een grote familie, ha, echt hoor, zo gezellig! Maar ja, vanavond moet of Corry, of Arend toch weg. Gelukkig weten wij nog niet hoe het voelt om in de skate-off te staan, maar kan me voorstellen dat het geen pretje is. Corry en Arend, zet ‘em op, heel veel succes!!!

We hebben gister na de show nog gezellig even wat gedronken met z’n allen. Ook heb ik wat foto’s gemaakt. Nieuwsgierig? Kijk dan even op mijn site www.sitamusic.com, bij foto’s…

Tot heel snel!

Veel liefs Sita

We zijn door!!!
Bedankt weer voor al jullie leuke reacties, zo gaaf! En voor iedereen die op ons gestemd heeft, ook namens Slawo, dank je wel! We zijn door naar volgende week! 🙂

Vanavond weer de skate-off… Corry of Arend moet helaas weg. Dat is altijd het nare gedeelte van de show. Ook omdat we het zo gezellig hebben met z’n allen, we zijn net een grote familie! Ik wens Corry en Arend heel veel succes!!

Morgen de nieuwe dans, ik ben weer erg benieuwd! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Tot snel!

Trainen voor Show 5!
Slawo en ik zijn, zoals alle schaatsparen, elke dag op het ijs te vinden. Vandaag hebben we niet heel lang getraind, ik heb best een beetje last van mijn spieren. Maar verder hoor je me niet klagen hoor, ik heb het nog steeds super naar mijn zin! De choreografen, Bob en Delene, hebben weer een mooie dans in elkaar gezet voor alweer show 5. We zijn flink aan het trainen, de dans is weer pittig, veel schaatsen en hard ook trouwens! Overigens zijn we ook hard gevallen zondag… Het liep gelukkig goed af, heb alleen Slawo verwond met mijn schaats, dat was minder..

Vrijdag staat de show in het teken van het Songfestival. Wij mogen dansen op No Goodbyes van Linda Wagenmakers. Ook hits als Waterloo en Hemel en Aarde van Edsilia komen voorbij. Om alvast in de stemming te komen hebben we met z’n allen Karaoke gezongen op Songfestivals nummers. Slawo was niet van plan om te zingen, en da’s nog zacht uitgedrukt…:) Uiteindelijk hebben we hem toch overgehaald. Wil je hem J’aime La Vie horen zingen, moet je zeker kijken vrijdag!

Ik heb er weer zin in, hoop jullie ook!

Tot snel, liefs Sita

WAUWIEEE!!!
Hallo lieve allemaal!

Poe hee, ik ben nog steeds aan het bijkomen van gisteravond en nacht… Heb weer super genoten van de show, het was echt een feest in de studio. Iedereen ging ook zo goed! Het is wel bijzonder om te dansen op een grote hit uit het jaar dat je zestien was. Ik hoorde de Macarena onbeperkt voorbij komen in 1996, echt een leuk nummer om op te dansen. En gelukkig ging het helemaal goed, al had ik zeker geen tienen verwacht! Wat waren we blij!! En ja hoor, natuurlijk moest dat gevierd worden, het was weer super gezellig…en laat…

Vanavond weer de skate-off… Dat voelt elke week zo dubbel. Voor ons is het deze week gelukkig weer heerlijk genieten zonder zorgen, maar dan komt toch dat moment… Iemand moet helaas de show verlaten. Bah, daar zie ik best wel tegenop, we hebben het zo gezellig met z’n allen.

En Jasmine, ik kan je nog niet missen hoor, als ik weer moet schudden met mijn heupen moet je me helpen! 🙂 Zet ‘em op vanavond, je kunt het!!!

Tot snel weer!

Veel liefs, Sita

10!!!
Hey lieve allemaal! Wat een leuke reacties in mijn gastenboek! Dank jullie wel! Ik kijk vaak even, ik ben natuurlijk ook super benieuwd wat jullie van de afgelopen dans hebben gevonden.

Mijn avond kon vrijdag in ieder geval niet meer stuk. Slawo en ik kregen van de jury drie negens en… een tien!!! Ik was zo blij en vooral opgelucht dat onze dans goed verliep. Hij was toch wel vrij pittig. De repetities die middag gingen ook niet zo lekker en daardoor was ik toch een beetje gespannen.

Slawo en ik mochten dansen op XYP, de te gekke nieuwe groep waar mijn K-otic maatje Bart inzit. Hij was er die avond ook bij en had de hele band meegenomen. Super natuurlijk!

Het was weer een top avond! Maar ja, na vrijdag komt zaterdag en dat betekent dat er weer iemand de show moet verlaten. Deze week moesten we afscheid nemen van Gallyon. Heel erg jammer, een gemis in de groep, we konden allemaal erg met haar lachen!

En dan na zaterdag… ja, de hoogste tijd om weer hard aan de nieuwe dans te werken! Ik heb nu alweer zin in vrijdag! Hoop jullie ook?!

Tot snel en veel liefs!

Klaar voor morgen…?
De hoogste tijd om jullie weer op de hoogte te brengen! Waar zal ik beginnen, bij de spierpijn in mijn hele lijf of ons nummer… Oke, die pijntjes geloven jullie vast wel, ons nummer dan… Body to Body van XYP! Gaaf hoor, en het leukste vind ik dat Bart, mijn Starmaker en K-otic maatje, in deze band zit. Heb hem natuurlijk gelijk opgebeld om te vragen of hij komt kijken, en ja hoor, hij is erbij morgen, sterker nog, de hele band XYP komt kijken! Helemaal te gek dus!

Oef, dan de dans… Slawo en ik moeten na de dans echt even zitten om bij te komen. Het is een snel nummer en er zit veel in, schaatsen, lifts, danspasjes en dan moet ik ook nog denken aan de aanwijzingen van Slawo. Ik hoor hem vaak roepen, tijdens het nummer, Head up!! Don’t look down!!

Vandaag de laatste training gehad, met gebak! Thomas is vandaag jarig, hij is 17 jaar geworden. Van harte Thomas! Het was dus gezellig in de studio. Ook onze laatste training ging goed. We hadden allebei wel het gevoel dat we er klaar voor zijn. Daarna heb ik me nog even in mijn schaatspakje gehesen, zodat de kleedsters me af konden spelden. Fantastisch hoe ze elke week weer van die prachtige jurkjes maken! Oh, een tipje van de sluier… Paars!

Nou, dat was het voor nu weer even! De afgelopen week heb ik zelfs in mijn slaap geschaatst, ik hoop dat ik mijn schaatsen voor vannacht even laat liggen…

Doeidoei en tot morgen!

Pittige nieuwe dans…
Helemaal te gek! Slawo en ik zijn met top cijfers en natuurlijk de stemmen van jullie door naar de volgende aflevering van Sterren Dansen Op Het IJs! Bedankt voor jullie steun, spandoeken, leuke berichtjes in het gastenboek, super gaaf!

Nog best een beetje moe van de shows en het stappen na de show, (want ja, natuurlijk moest het gevierd worden!!) hebben we vandaag al onze nieuwe dans mogen leren. En, oh jeeee, die gaat behoorlijk pittig worden. Er zit heel veel in, het is amper bij te houden allemaal! Als dat maar goed komt… We zullen de aankomende dagen veel moeten trainen.

Natuurlijk houd ik jullie via mijn eigen site op de hoogte maar mochten jullie dat niet genoeg vinden kunnen jullie een kijkje nemen op de site van Sterren Dansen Op Het IJs. Daar kun je bijv. de hele aflevering nog een keer terug kijken en ik hou een dagboek bij. Dan natuurlijk nog mijn fansite Sitaweb. Filmpjes, foto’s voor en achter de schermen, screenshots, niks is ze te gek!

Ik kom heel snel weer bij jullie terug!

Veel liefs Sita

Kort nachtje…
Goedemorgen…middag! Tja, we zijn na de show lekker aan het stappen geslagen! Hoort er ook bij, dacht ik zo. En Slawo en ik hadden iets te vieren natuurlijk, top cijfers!! Het was errrrg gezellig en laat…vroeg, zeg maar! Leuk om iedereen eens zonder schaatsen, zonder draaiboek, zonder camera, maar met drankje mee te maken.

Wederom heb ik weer van de show genoten. Oooh en die spandoeken, leuke berichten in het gastenboek, stemmen.. Echt overweldigend! Super bedankt allemaal! De spanning loopt wel op hoor, als je pas als negende aan de beurt bent. Je ziet iedereen het zo goed doen en dan moet je zelf nog. Door de zenuwen wat onzekerheden, maar dat hoort erbij, zeggen we dan maar. Ha, en wie had dat gedacht, Patty nog een keer op de schaats en niet te vergeten in spagaat, te gek!

Erg balen dat Bas eruit is, hij is zo zorgzaam, echt een lieverd. Ik zie ook een beetje op tegen vanavond. Nog iemand weg…

Gall en Dries, zet ‘em op!

Aftellen…
Nog twee dagen en één rustige nacht te gaan.. Daarna begint de spanning weer te stijgen. En ja, het is spannend, maar ook zo te gek om te doen! Wie had dat trouwens gedacht, ik op kunstschaatsen. Vroeger altijd op noren geschaatst, tochtjes, naar Broek in Waterland, daar pannekoeken eten en weer terug. Ha, ook te gek natuurlijk!

Nieuw hoofdstuk in mijn leven dus, kunstschaatsen.. en met wie? Slawo! Wat een beul, hij is echt zo sterk. We hebben zelfs de Dirty Dancing lift al gedaan! Ik ben heel blij met hem, we hebben het erg gezellig. We zijn alweer druk aan het trainen voor vrijdag, een nieuw liedje, een nieuwe dans…een nieuwe uitdaging!

De eerste show.. Spannend hoor, als je daar staat en je moet je ding doen. Het ging heel snel aan me voorbij. Ik vroeg later aan Slawo;”Heb ik dát wel gedaan? En dát?” Dan de uitslag.. Joepie! Dankzij de stemmen van jullie thuis zijn we door! Bedankt daarvoor, helemaal te gek! Ja, ik heb erg genoten, natuurlijk balen dat we afscheid hebben moeten nemen van Elle en Kristina, de groep is niet meer compleet. Je weet van te voren dat het gaat gebeuren, maar het blijft zuur..

Nou, ik ga zo de baan weer op, flink hard trainen, want vrijdag moet helemaal te gek worden!

Ik hou jullie op de hoogte!

Tot snel,

Liefs Sita

We schaatsen door!
Joepie! Slavo en ik zijn door naar de volgende aflevering van Sterren Dansen Op Het IJs! We kregen een, 8, 8, 7 en nog een 8, gemiddeld een 7.8, en daarmee stonden we op een vijfde plaats. Met de stemmen van de mensen thuis zijn we door naar volgende week. Ik kreeg wel even de kriebels hoor, toen we daar stonden en de muziek elk moment kon gaan beginnen. Maar het ging zoals het moest gaan en ik heb er heel erg van genoten. Er zaten 40 familieleden en vrienden in de zaal die ik mocht meenemen. Ze hebben de longen uit hun lijf geschreeuwd, haha! Schorre keeltjes en lamme armen van de spandoeken omhoog houden, helemaal super, wat een toppers!

En dan jullie, lieve fans, ik lees net jullie berichtjes in mijn gastenboek en krijg daar echt een goed gevoel van! Te gek dat jullie zo meeleven! Helemaal super! Laten we zeggen… Op naar volgende week!!!

Ik moet nu rennen, want Slavo en ik gaan zo onze nieuwe choreografie leren op natuurlijk een nieuw nummer, ben weer erg benieuwd en hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Doeidoei! Liefs, Sita

HAPPY NEW YEAR!!!
Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor het nieuwe jaar! Mijn oud & nieuw was echt super gezellig. Ik zat met 12 vrienden voor de open haard in een gezellig huisje in de Ardennen Coo.. Trouwens, hebben jullie het gehoord van Co? (Hihi, een bruggetje!) Co gaat Temptation Island presenteren, cool he! Ik ben heel blij voor hem en wens hem veel plezier en succes daar!

Waar vliegt de tijd heen? Volgende week vrijdag alweer de eerste aflevering van Sterren Dansen Op Het IJs!! Aaaaaaah! Zondag kunnen we voor het eerst schaatsen met onze partners. Ik ben zo benieuwd, kan bijna niet wachten! Ik ben elke dag wel op de schaatsbaan te vinden en het gaat steeds beter, al blijft achteruit schaatsen erg lastig. Maandag komt de pers langs en zullen er foto’s worden gemaakt. Ik word dan dus voor het eerst in een schaatspakje gehesen, hihi, ik ben erg benieuwd.

A.s. zondag ben bij Jamai en Nicolette te gast in Jetix Max om te vertellen over mijn schaatsavontuur. Wil je me zien vallen? Dan moet je zeker kijken! : )

Doeidoei! X

Schaatsen, schaatsen, en nog eens…
Hallo allemaal! Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Ik heb ze ook weer overleefd! 🙂 Het waren weer erg leuke, gezellige dagen die ik met familie en vrienden heb doorgebracht. Tweede kerstdag hebben we natuurlijk ook nog een feestje gevierd tijdens Kids Party On Ice. De show van Jetix en Holiday On Ice is trouwens nog te zien tot en met zaterdag in de Jaarbeurs in Utrecht.

De komende dagen zal ik dus veel op de schaatsen staan maar niet alleen voor Kids Party On Ice. Ik ga namelijk meedoen aan de tweede serie van Sterren Dansen Op Het IJs. De repetities zijn begonnen en dat is te voelen! Oef, wat valt het tegen zeg! De eerste blauwe plekken zijn binnen, blaren had ik al en mijn lenigheid is ook ver te zoeken, ha! Dat wordt wat! Ik ga natuurlijk mijn uiterste best doen en probeer zoveel mogelijk te leren. Vandaag voor het eerst op de trainingsbaan geschaatst met Geert en Arend. Zijn zij een potje fanatiek zeg! Ze gaan al erg goed. Ik heb al in de gaten dat ik nog veel tijd op het ijs moet doorbrengen. Vooral dat achteruit schaatsen, lang niet makkelijk hoor! Erg spannend allemaal…ik hou jullie op de hoogte!

Veel liefs en tot snel!