Jetix

Het begon allemaal met De Ochtendshow bij Fox Kids (later Jetix). Sindsdien heeft Sita ontzettend veel programma’s gepresenteerd voor deze populaire kinderzender.


Een kort programma van ongeveer 5 minuten wat meestal tussen een aantal programma’s inkomt. Sita presenteerde er diverse. Ze ging een dagje winkelen met kinderen die een prijsvraag hadden gewonnen, ze ging als prinsens naar het sprookjesbal in de Efteling, nam een kijke bij de repetities van de Lion King en nog veel meer.
 
 
 
 

Voor de Jetix Film Flits vloog Sita onder andere naar LA om de cast van de Hannah Montanna Movie te interviewen. Ook logeerde ze in een warenhuis voor de film Lepel en bezocht ze diverse premières om er verslag van te doen.
 
 
 
 
 
 

Nederland heeft ontzettend veel fietsen. Maar ze lijken allemaal op elkaar en zijn weinig versierd. Samen met fietsstyliste Inez gaat Sita daar wat aan doen. In vijf afleveringen worden de fietsen van vijf kids totaal veranderd.
 
 
 
 
 
 

Als Jetix Reporter kom je op plekken waar je normaal gesproken niet snel komt. In iedere aflevering is een ander kind Jetix reporter en Sita gaat met ze naar o.a. Burgers Zoo, het NK Knikkeren, de garnalenvisserij, de dierenopvang en naar een echte filmpremière.
 
 
 
 
 

Tijdens de winter van 2008/2009 bracht Jetix kinderen en ouders in beweging met de Jetix Winterspelen. Deze tour langs verschillende grote steden hield in dat kinderen een schaats clinic (door Sita) en ijshockey clinic konden volgen en nog veel meer leuke, winterse spellen konden spelen. Er werd ook een programma van gemaakt dat door Sita werd gepresenteerd. Door middel van verschillende spelletjes namen twee teams het tegen elkaar op en moesten ze zoveel mogelijk sneeuwballen verzamelen.

In het programma Ga Voor Gezond! toert Sita per seizoen langs acht basisscholen tijdens de Ga Voor Gezond!-tour. De programma’s en de dagen waarop de tour op de scholen langskomt staan in het teken van gezondheid. Acht weken lang kunnen kinderen kijken naar het Ga Voor Gezond!-journaal met daarin een verslag van de Ga Voor Gezond!-tour langs de scholen, het Probleem van de Week en het Idee van de Week. Sita speelde in het programma ook nog een typetje, boerin Femke.
 

Twee teams van handige, slimme en stoere kids uit de hoogste klassen van de basisschool strijden tegen elkaar in avontuurlijke spellen. Met durf, lef, humor en een gezonde dosis zelfvertrouwen gaan de kids het gevecht aan met elkaar en de elementen.
 
 
 
 
 

Het eerste seizoen van De Karaoke Show was te zien in de lente van 2005. Via de website konden kinderen van 6 t/m 16 jaar hun karaoke-kwaliteiten laten horen en uit ruim 1.400 inzendingen gingen er een aantal door naar de afvalrondes! Na een aantal weken en een spannende finale was de winares bekend en Samy mocht samen met Co naar Londen om een nummer op te nemen dat op de Jetix-hits CD kwam te staan!

Vanwege het grote succes van de Karaoke Show werd er besloten om in de herfst van 2006 een nieuw seizoen te doen, dit keer gepresenteerd door Sita. Dit seizone mochten de beste 50 kandidaten op het hoofdkantoor van Jetix op auditie komen. Acht kandidaten zagen we vanaf woensdag 13 september 2006 terug in de Karaoke Show studio. Zij strijdden om in de race te blijven voor die ene plek op de Jetix Hits cd. De uiteindelijke winnaar mocht dat liedje ook nog eens opnemen in een echte geluidsstudio in Londen.

Disney Land Resort Parijs viert feest! Daarom laat Sita de wensen van een aantal kinderen in het park in vervulling gaan. Mee dansen met de parade? Een dag behandelt worden als een echte VIP? Het is allemaal mogelijk!
 
 
 
 
 
 

Vanuit Het Clubhuis van de Club van Sinterklaas worden twee unieke live shows verzorgd. Sita, Leon en de pieten presenteren samen een ochtendshow waarmee de aankomst van de Goedheiligman wordt gevierd.
 
 
 
 
 
 

Vanaf maandag 14 juli 2008 werd bij Jetix het Dolfijn & Co Journaal uitgezonden. Elke doordeweekse dag was te zien hoe het gaat met dolfijn Spetter en zijn vriendjes. Elke zondag kon je naar de compilatie van de vijf afleveringen per week kijken! Sita presenteerde het programma.
 
 
 
 
 

Na The Max werd er een nieuw programma bedacht voor op de zaterdagochtend. Jetix Max werd de opvolger van dat populaire programma dat door Jamai en Nicolette van Dam gepresenteerd werd. Toen Jamai ermee stopte nam Joey van der Velden het van hem over. Het programma heette vanaf dat moment Jetix Studio. In seizoen 2 (vanaf 9 maart 2008) nam Sita de presentatie van Nicolette over, samen met Joey van der Velden maakte ze nog één seizoen. Hierna is het programma van de buis verdwenen.
 
 

Als Fox Kids Jetix wordt krijgt ook De Ochtendshow een nieuwe naam en vanaf 12 februari gaat de show van Co en Sita door het leven als The Max. Met de naam veranderd ook het decor en de indeling van de show en de show wordt steeds leuker. Maar helaas, 2 juni is alweer de allerlaatste aflevering van een succesvol seizoen. Ondanks dat The Max op dat moment niet meer op tv is wordt het nummer dat Sita en Co voor hun programma hebben gemaakt (To The Max) een grote hit en uiteindelijk staat het nummer op nummer 8 in de Top 100!

Op 3 september 2005 ging het tweede seizoen van The Max van start, met een gloednieuw decor en een hoop nieuwe spellen. Het nieuwe decor was een soort huisje, met allerlei kamers zoals een badkamer, woonkamer en discotheek waar de optredens van de artiesten plaats vinden. Iedere week is het weer een groot feets, met artiesten, spelletjes, interviews, tips en af en toe zelfs échte dieren! Als op 27 mei 2006 de laatste aflevering van seizoen 2 uitgezonden wordt is het voor Sita en Co nog onduidelijk of er een derde seizoen komt. In de zomer gaan er echter steeds meer geruchten dat The Max zal stoppen en eind augustus 2006 wordt bekend gemaakt dat er geen nieuw seizoen zal komen.

In de kerstvakantie van 2004 presenteert Co Rowold iedere doordeweekse ochtend De Ochtendshow. Er komen verschillende artiesten langs, kijkers kunnen bellen met Co en de gasten en er worden prijzen verloot. In de kerstvakantie is Sita hier al drie keer te gast. Als er besloten wordt na de kerstvakantie verder te gaan met de show, maar dan als een zaterdagochtend show vraagt Co aan Sita of Sita zijn co-host wil zijn. Dit wil Sita wel. Na een screentest blijkt Sita geschikt en vanaf 15 januari 2005 presenteren Co en Sita iedere zaterdagmorgen van 8 tot 12 De Ochtendshow.