WELKE MASSAGES

Ontspanningsmassage:
Alles is er bij deze massage opgericht om je zowel geestelijk als lichamelijk tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage van het hele lichaam maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop, en stimuleert de afvoer van lymfevocht.
Veel klachten zullen worden voorkomen of opgeheven.

Hotstonemassage:
Een massage met warme stenen, deze worden bij een temperatuur van 45-50 graden op het lichaam gelegd. Bijzonder geschikt bij spanningen, stress, spierproblemen, slechte doorbloeding of gewrichtsproblemen. Maar vooral tijdens de koude maanden een must.

Honingmassage:
Een diepverzorgende en zachte massage. Met name geschikt voor vrouwen met een droge, cellulitis en/of niet elastische huid.
Maar ook voor de jonge huid is honing een aanrader. Honing verhoogt de elasticiteit van de huid en voorkomt rimpels. Inclusief een lichaamsscrub, en voor de dames indien gewenst een masker.

Hotchocolatemassage:
Een massage met echte warme chocolade. Er wordt gewerkt met massageolie en pure cacao. De speciale samenstelling is een echte weldaad voor de huid. Het heeft bovendien een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, antiverouderende werking. Inclusief een lichaamsscrub, en voor de dames indien gewenst een masker.

LomiLomi massage:
Een bijzondere massage, afkomstig uit Hawaï. Lomi Lomi is een uitermate respectvolle massage. Het heeft een goede werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Het heeft ook een gunstige werking op onze organen. Deze massage geef ik niet alleen met mijn handen, maar ook met het zachte deel van mijn onderarmen.

© 2012 - Good Hands Massage  |  Website door: Rogier van Orden
Home Home Home